TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: B.J. Penn óta nem láttunk ilyen félelmetes tombolást könnyűsúlyban (videó)

2016.02.15. 18:11 td_interim

bfgb.jpg

De komolyan.

varsity_blog.gif 

Meg kell jegyezzünk egy új nevet, még ha nem is lesz egyszerű: Saygid Guseyn Arslanaliev ugyanis olyan félelmeteset hengerelt a One Championship legutóbbi gáláján, amihez csak B.J. Penn klasszikus, 11 másodperces tombolása fogható Caol Uno ellen, a UFC 34-ről.

Arslanaliev profi MMA-ban még egészen zöldfülű, de ez nem jelenti azt, hogy tapasztalatlan harcos: a még csak 21 éves srác sanda bajnok Oroszországban, Örményországban, Dagesztánban (háromszoros) és Azerbajdzsánban (háromszoros) is, valamint kétszeres IBJJF Európa-bajnoki ezüstérmes. És konkrétan egy kifejezetten bunyósoknak alapított bentlakásos iskolában nőtt föl.

Na, ezek után már nem is olyan meglepő, hogy csupán második pro MMA meccsét 32 másodperc alatt fejezte be. De ezt az alig több mint fél percet olyan nyaktörő tempóban darálta le, mint egy vérszagot fogott cápa: ellenfelére, Mishal Alfad-ra csapástornádóval, slammel, karfesz-kísérlettel, szupléval és ground-and-pounddal adta fel az utolsó kenetet. Nézd: 

Ha Arslanaliev nagyobb kaliberű bunyósok ellen is képes lesz így dominálni, akkor ebből a gyerekből valami nagyon komoly dolog fog kisülni. És a legjobbat meghagytam a végére: a beceneve az, hogy Dagi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr798393598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása