TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Benson Henderson a Bellator-ba igazolt

2016.02.02. 10:32 td_hriczuakos

6488210_1.jpg

Az UFC nem hosszabbította meg a bunyós lejárt szerződését.

varsity_blog.gif

Már hivatalossá vált, hogy az UFC korábbi könnyűsúlyú bajnoka, Benson Henderson a rivális Bellator szervezethez írt alá. Ezt maga a bunyós közölte saját weboldalán, ahol egyébként egy pár sort is mellékelt a bejelentéshez:

„Szeretném hivatalosan is közzétenni, hogy immáron a Bellator MMA családjának tagja vagyok. Nagy izgalommal tölt el, hogy egy új fejezet kezdődik az életemben, nagyjából úgy tudnám leírni, mintha valaki elhagyná korábbi munkahelyét, ahol éveken át dolgozott, hogy új dologban próbálhassa ki magát.”

Bendo egyébként megköszönte korábbi főnökei, Dana és Lorenzo Fertitta támogatását, és azt írta, hogy hálás nekik, amiért meg tudták valósítani élete egyik legnagyobb álmát. A szerződés részleteiről viszont nem esett szó. Henderson legutóbb novemberben lépett a ketrecbe, amikor Dél-Koreában sikerült legyőzni Jorge Masvidal-t. Legutóbbi két győzelmét egyaránt váltósúlyban aratta, de azt még nem lehet tudni, hogy a Bellator-ban melyik súlycsoportban lesz érdekelt.

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848347212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása