TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kizuhantak a ketrecből, egyikük kórházba került (videó)

2016.02.01. 19:07 td_interim

zuhanas2.jpg

Szokatlan balesettel végződött egy meccs a hétvégén.

 8_corners_banner_blog.gif

Az MMA-ban bármi megtörténhet, de ilyesmire azért nem számít az ember.

Két bunyós kizuhant a ketrecből szombaton, a Cage Titans 27 gáláján, a massachusettsi Plymouthban. Az egyik sportoló kétlábas levitelt igyekezett végrehajtani ellenfelén, és lendületből a ketrec ajtajának rontott vele, amikor a rosszul rögzített ajtó felpattant, a sportolók pedig kizúgtak rajta, és legurultak a harctérre vezető fémlépcsőn. A jelenetet a UFC könnyűsúlyú közönségkedvence, Joe Lauzon rögzítette és osztotta meg Instagramon.

 

A két sportoló James Collins és Marty Navis volt, akik ezen a meccsen debütáltak a profik közt. Collins Lauzon tanítványa, ő megúszta az esést, Navist viszont kórházba kellett szállítani, bordasérüléssel. A mérkőzés no contesttel zárult.

 

A dolog iróniája, hogy a Cage Titans pénteken még pont azzal büszkélkedett Instán, hogy beszereztek egy vadiúj ketrecet, mely méltó lesz arra, hogy a fiatal tehetségek bemutassák benne tudásukat. És hogy a tavalyi öt gálájukból befolyt nyereséget ebbe a harctérbe forgatták vissza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998345686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása