TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Képtelen vagyok túltenni magam a hétvége WTF-poénján

2016.02.01. 10:42 td_interim

ben-rothwell.png 

Egyhamar nektek sem fog sikerülni.

varsity_blog.gif 

Nem vagyok egy nagy viccrajongó, egy azonban mégis van, ami újra és újra kifektet, és akárhányszor csak hallom, felvisítok, mintha fizetnének érte. Így szól:

Jézus fent van a kereszten, a lábánál összegyűltek rémült tanítványai. Isten fia lehunyt szemmel, erőtlenül ezt suttogja:

 

„Péter...”

 

A kereszt tövében Péter letörli könnyeit, és feltekint:

 

„Igen, Uram?”

 

- kérdi remegő hangon. Alig hallani a választ, olyan halk:

 

„Gyere fel, Péter...”

 

Péter döbbenten nyel egyet, félősen körbenéz, de társaitól nem kap segítséget, így aztán – mit van mit tenni – nekiáll felkúszni a keresztre. A mászás nehéz, a fa csúszós a lecsorgó vértől. Péter a keresztrúd közepénél jár.

 

„Közelebb...”

 

- biztatja tanítója. Péter iparkodik, és összeszorított foggal egyre följebb küzdi magát.

 

„Közelebb, közelebb...”

 

Péter már majdnem fent van. Jézus hangja egyre gyengébb, alig hangosabb már a szellő susogásánál:

 

„Még közelebb...”

 

Péter végül felér a kereszt tetejére. Idegesen csimpaszkodik a fába, orrhegyétől egy ujjnyira ott van mestere elkínzott, könnyben és vérben ázó arca. Egy varjú felrikolt a távolban, füstszagot hoz a szél. Jézus lassan felnyitja a szemét, Péterre néz... aztán elmosolyodik, félre billenti a fejét, majd a levegőbe bök az állával:

 

„Ott a házatok! ^^”

Szóval ezen ezredszerre is visítok, és ezt csak azért meséltem el, mert akárhányszor is gondolok rá, ugyanilyen reakciót vált ki belőlem Ben Rothwell vasárnap hajnali akciója. Big Ben, mint ismert, a UFC on FOX 18 előmeccsén fojtással feladásra kényszerítette a volt világbajnok Josh Barnettet. Óriási skalp, Barnett a földharc egyik halhatatlan ikonja, akit profi MMA-karrierje során még sohasem kopogtattak fojtással vagy feszítéssel. Egy hétköznapi ember egy ilyen győzelemre úgy reagálna, hogy kiugrik a bőréből, de hát Rothwell nem hétköznapi ember.

Így cselekedett Ben közvetlenül a győzelem után: szemével megkereste a közönség soraiban ülő középsúlyú bajnok Luke Rockholdot, angyalian elmosolyodott, és a drótkerítésen keresztül odaóbégatott neki:

Ugyanolyan kávéfőzőnk van! ^^

Ez komoly, nem én találtam ki:

Akit érdekel a gép, annak mutatom:

#CoffeeGame just got real at the Rockhold household! ☕️�@buddylittles @shawndollar @jessecolombo @nat_young

Luke Rockhold (@lukerockhold) által közzétett fénykép,

 

Rothwell valószínűleg egy a fenti Instagram-posztra emlékezett, vagy csak kiszúrta a masinát valamelyik rockholdos UFC Embedded-epizódban. Ez után újságolta el gyermeki örömmel Luke-nak, hogy „ott a házatok.” Döbbenetes mértékben kezdtem el rajongani Big Benért.

Amikor múlt héten, a gálát megelőző szabad edzésen kitört a pankráció, azt írtam, Josh Barnett a UFC egyik legszórakoztatóbb arca. Akkor elfelejtettem odaírni, hogy Rothwell is az.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr988344482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása