TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC on FOX 18: Rumble vs Bader élő közvetítés

2016.01.30. 16:18 td_axl

bader-johnson.jpg

Katt.

Egy éve Stockholmban bandázva a helyszínen nézhettem Rumble Johnson mészárlását Guszti ellen, előtte pedig Bader dögunalmas maszatolását Phil Davis ellen. Davis repült is az UFC-ből akkor, Bader pedig bármennyire is jó srác, nem szórakoztató az, amit csinál, viszont nagyon szépen esik, mikor kiütik őt. Vagyis a jómunkásember módon összehozott veretlenségi sorozatát áldozná fel az UFC Rumble Johnson ellen, hogy értékelhető övselejtezőt hozzon tető alá. Aki ugyanis a hajnali meccsen behúzza a győzelmet, az mehet a címért. Ki tudja, hogy ki ellen, Jones elvileg visszatér elvalagalni Cormiert. A mérlegre Rumble meg gatyában állt fel, simán hozva a súlyhatárt, ezzel is jelezve, hogy a korábbi fogyasztásos balhéit már rég letudta. 

Mázsáltak a srácok

A főmeccs előtt a War Master maga tér vissza. Josh Barnett 24 évesen pár napig viselhette a nehézsúlyú UFC címet, míg a pisiteszt meg nem jött. No de nem erre emlékezünk elsősorban Barnett pályafutásából, hiszen a vérprofi catch wrestling ász a Pride Fc  ringjében maradandó élményeket szállított, most pedig elérkezettnek látja az időt, hogy Dana utálatát is megszüntetve övet szerezzen. Big Ben Rothwell meg úgy van vele, hogy Overeem likvidálása után igencsak várat magára az a címmeccs lehetőség, szóval most aztán Barnett ellen esetlegesen győzve tutira mehet Werdum ellen. Northcutt karrierjét továbbra is zsákmányállatokkal építgeti az UFC, viszont a Saffiedine vs Ellenberger meccs igencsak ígéretesnek tűnik így pár órával buli előtt, noha igencsak kevés szó esik róla odaát. 

A UFC on FOX 18 (itt találod a fight cardot) ültetőcsomagja 21:30-kor kezdődik, a tévés felvezetők 23:00-kor, a főkártya pedig 02:00-kor. Élő közvetítésekért kattints ide vagy ide.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808335396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása