TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 148: Daley vs. Uhrich élő közvetítés

2016.01.29. 16:53 td_interim

b148_1920x1080_site.jpg

Katt.

 8_corners_banner_blog.gif

Majd' egy hónapos késéssel, de a Bellator is belecsap a 2016-os lecsóba: ma éjjel érkezik a szervezet 148. gálája, főszerepben a váltósúlyú Paul "Semtex" Daleyvel. Eredetileg egyébként csak mellékszereplő lett volna Semtex, mert a főmeccset a UFC-től siralmas sorozattal búcsúzó haverjának, Josh Koschecknek tartogatták, csak hát Kos lesérült, így csúszik a debütje új szervezeténél. Az előmeccs egy újrázás: Paul Bradley és Chris Honeycutt mérkőzése tavaly nyáron egy fejelés miatt no contestre végződött. Talán most leesik a versenyzőknek, hogy ez MMA, és nem lethwei. Ez szintén váltósúlyú meccs. Előttük könnyűsúlyú lesz a buli: az idősebbik Pitbull tesó, Patricky Freire megy az apja árnyékából soha ki nem lépő Ryan Couture ellen. A főkártya nehézsúlyú bunyóval kezdődik, a résztvevői inkább eddigi ellenfeleik, nem pedig a teljesítményük miatt említésre méltók. Tony Johnson legyőzte már Tim Sylviát (oké, a már teljesen leeresztett Tim Sylviát) és Derrick Lewist is, a Strikeforceban meg kikapott Daniel Cormiertől. Raphael Butler meg bokszolóként kezdte űzni az ipart, aztán öt évvel ezelőtt nem más küldte át a ketrecbe, mint Chris Arreola.

A Bellator 148 ültető meccsei hajnali egykor kezdődnek, a főkártya hajnali háromkor. Élő adást itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr28330004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása