TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megvannak az első nevek a UFC zágrábi gálájára

2016.01.28. 15:24 td_interim

gabriel-gonzaga-head-cut.jpg 

Azért lehetnének nagyobbak is.

army_banner_blog.gif 

A UFC ma reggel bejelentette az első párosításokat az április 10-én érkező, zágrábi UFC Fight Night 86-ra. Ahogy várható volt, nem a horvát gálán lövik el a legnagyobb sztárjaikat. Nyálazzuk azért át a párosokat!

 czy9qxcwyaajpvc.jpg

Gabriel Gonzaga vs. Ruslan Magomedov

A nehézsúlyú Gonzaga zsinórban három vereség után tavaly decemberben tudott újra nyerni, amikor az Ultimate Fighter 22 Finale gálán egyhangúan kipontozta Konstantin Erokhint egy olyan meccsen, melynek fordulatosságáról és izgalmasságáról legendák szólnak (nem). Magomedov egyike a legtrükkösebben és legintelligensebben küzdő nehézsúlyúaknak, cserébe gyakorlatilag nincs kivégző-képessége, mindent egyhangú pontozással nyer meg. Így volt ez utolsó UFC-zésekor, tavaly októberben is, amikor Shawn Jordant pontozta ki a UFC 192-n.

czze4plucaiszdg.jpg 

Jan Blachowicz vs. Igor Pokrajac

Blachowicz szénája rosszul áll, tavaly kettőt meccselt és kettőt veszített, de legalább mindkettőt pontozással. A lengyel félnehézsúlyú elég unalmasan küzd. Ellenfelét legalább ez a vád nem érheti, bár top bunyósnak persze őt sem lehet nevezni. Másfél év után tér vissza a szervezethez Igor Pokrajac, és legutóbbi mérkőzését biztosan sokan láttátok is, mert az volt a tavaly október 23-i, magyarokkal agyig rakott FFC 20 főmeccse. Villámgyors karfeszítéssel nyerte meg egyébként.

czzim4ducaawrp7.jpg 

Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski

Váltósúly! Dalby még veretlen, 14 győzelme mellé legutóbb beszerzett egy többségi döntéses döntetlent is Darren Till ellen, a tavaly októberi Fight Night: Dublinon. Az nagyon jó meccs volt (meg is kapta a Fight of the Night-bónuszt mindkét bunyós), érdemes visszanézni. Fabinski Hector Urbinát pontozta ki egyhangúan a tavaly novemberi Fight Night 78-on. Arra a meccsre már nem emlékszem, gondolom, nem véletlenül.

Francis Ngannou vs. Bojan Mihajlovic

Na, itt a látványra egészen biztosan nem lesz panasz, és borítékolni lehet egy agyrobbantó KO-t is. A nehézsúlyú Ngannou-t először a decemberi UFC on Fox: dos Anjos vs. Cerrone 2-n láthattuk a szervezetnél, és mint a fenti gifeken látszik, nemcsak a francia srác akkora, mint egy mammut, hanem az ütései is olyan méretűek. Külön piros pont, hogy lazán leszarta Joe Rogant (tudom, csak a munkáját végezte!), és a győzelmi interjú előtt még lecsekkolta ellenfele egészségi állapotát. Mihajlovicot most szerezte be Dana White, eddig jobbára otthon, Szerbiában verekedett. Tele van hányva látványos, ízléstelen huligántetkókkal. Mint ahogy arra számítani is lehetett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr938326412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása