TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Még Nate Diaz és Jon Jones sem tudta megmenteni a UFC 196-ot

2016.01.27. 16:28 td_interim

 

nate-diaz_3.jpg

Pay-per-view helyett tévés gála lesz belőle.

 army_banner_blog.gif

A UFC képtelen volt új főmeccset gründolni a UFC 196-ra, miután az eredeti résztvevők közül mind Cain Velasquez, mind Fabricio Werdum kidőlt. Velasquez visszalépését még meg tudták oldani azzal, hogy leszervezték a helyére beugrósnak Stipe Miocicot, Werdum visszalépésével viszont már nem tudtak mit kezdeni, és végül Miocicot is kivették a programból. A rendezvény fő attrakciója így az eredetileg előmeccsnek szánt, kevéssé eladható Johny Hendricks vs. Stephen Thompson váltósúlyú mérkőzés lesz, három helyett öt menetben, a gála pedig PPV helyett sima tévés közvetítést kap. Pedig két közönségkedvenc is jelezte, hogy szívesen megmentené a bulit.

Az MMAfighting.com belső forrásokra hivatkozva írta meg, hogy a nehézsúlyú sérülések hírére előlépett Nate Diaz, és felajánlotta a UFC-nek, hogy a 196-os gála főmeccsén megverekszik Anthony Pettis-szel. A források szerint a szervezet fontolóra is vette a dolgot, de végül ismeretlen okokból elvetették az ötletet. Pedig a Pettis vs. Diaz top könnyűsúlyú párosítással a gála PPV maradt volna.

Nagyobb port kavart – már csak azért is, mert ez nem a színfalak mögött játszódott – az, hogy a volt félnehézsúlyú király, még mindig parkolópályás Jon Jones azt tweetelte: szívesen beugrik az ellenfél nélkül maradt, szintén beugrós Stipe Miocic ellen, hogy megejtse a nehézsúlyú debütálását, de csak akkor, ha a rendes 265 fontos öv van a terítéken, nem az ideiglenes.

Mint hogy ebből se lett semmi, az emberek egyből hörögni kezdtek, hogy Miocic fél kiállni Jones ellen, a valóság ezzel szemben az, hogy Stipe nem is kapott ilyen ajánlatot.

Ez nem meglepő. A UFC hülye lenne elkótyavetyélni Jones visszatérését (és pláne nehézsúlyú debütálását) egy beugrós meccsre. Bones úgyis gyűlölt riválisa, Daniel Cormier ellen tér vissza, a 205 fontos bajnoki övért, és ezt nagy médiahadjárat fogja megelőzni. A súlyban feljebb lépést úgyszintén.

Miocic, Diaz és Jones erőfeszítései tehát hiábavalóak voltak. A nagyközönség pulzusszámát aligha megdobó Hendricks vs. Thompson gálát a FOX Sports 1 adja majd február 6-án, a las vegasi MGM Grand Garden Arenából.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr478322876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása