TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|LESNAR: Brock Lesnar legyőzte a gravitációt

2016.01.26. 15:01 td_interim

czkdrwzw0aa5tl3.jpg

Ekkora emberek nem szoktak ilyen repülő térdeseket osztogatni.

8_corners_banner_blog.gif 

A tegnapi WWE Royal Rumble új tanulsággal szolgált: kiderült, hogy Brock Lesnar képes kikapcsolni a gravitációt. Az emberi hússzörny ugyanis olyan repülő térdest osztott ki a ringben, amilyennel többnyire könnyűsúly alatt szoktak próbálkozni. 130 kilós ember(jellegű képződménynek) ilyen a fizika törvényei alapján nem szabadna, hogy sikerüljön, ezért azt gyanítjuk, Lesnar a korábban már megvillantott pszionikus erejét latba vetve ugrása közben megbuzerálta a nehézkedési törvényt, ezzel sikerült úgy siklania a levegőben, mint egy rakétának. Nézd és imádd: 

Lesnar a WWE nehézsúlyú bajnoki övéért lépett ringbe tegnap, harminc másik pankrátorral együtt. A különleges gigameccset a regnáló király (pf!) Roman Reigns kezdte, egyszerre egy ember ellen, de a megcsavart szabályok miatt minden kilencvenedik másodpercben új bunyós pattant a kötelek közé. Az új arcok sorrendjét előzőleg számhúzás döntötte el, és csak akkor esett ki valaki a versenyből, ha mind a két lába földet ért a ringen kívül. Reigns csak akkor tarthatta volna meg a blinget, ha sikerül visszavernie az összes támadót, ami nyilván nem jött össze. Lesnar jó tíz percet zúzott, ilyen történt: 

Meg ilyen: 

És ilyen is: 

Ugyanakkor sajnos, mint múlt héten, most is ez lett a nagy darálás vége: 

Lesnarnak megint nem sikerült visszaszereznie jogos tulajdonát, a bajnoki övet, és egyre jobban aggódhatunk, hogy gravitáció-kikapcsolás ide meg oda, sebezhetetlensége már a múlté. Ugye Brock direkt kapott most ki, hogy annál nagyobbat durranjon majd később a visszatérése? Ugye??? :-(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238317706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása