TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brock Lesnar a gondolataival irányítja „menedzserét,” egyesíteni fogja a WWE és a UFC nehézsúlyú bajnoki öveket

2015.03.11. 19:15 td_interim

 brock_gondolatatvitel.jpg

A Fehér Isten már megint olyat húzott, mint senki más.

 

Amikor Brock Lesnar néhány héttel ezelőtt udvariasságból és humanitárius megfontolásból agyrázkódás-parát színlelt, és lemondott az Univerzum Legnagyobb Bunyóját jelentő Lesnar – Ronda Rousey nyitott súlycsoportú, interszexuális bajnoki címmérkőzésről, sokan azt hittük, a Nagy Fehér pályafutása véget ért.

Na nem mintha nem lenne egyre valósabb esélye annak, hogy otthagyja a pro wrestlinget, és visszatér a UFC-be – inkább amiatt anyátlanodtunk el, hogy Brock már tényleg mindent elért, amit harcos elérhetett, de az interszexuális bajnoki cím lett volna a hab a tortán. És megértjük, sőt, tiszteljük nagylelkű döntését, hogy futni hagyja Rouseyt, de most, hogy ez a párosítás ugrott, akaratlanul is felmerül a kérdés: mit lehet még itt csinálni? Hova tovább, Brock Lesnar?

td_krakow_cikk-banner.jpg

A kérdésre olyan csattanós választ kaptunk, amilyet elképzelni sem tudtunk volna.

Brock Lesnar magyar idő szerint kedd hajnalban Paul Heyman társaságában besétált a WWE Raw ringjébe, megállt a reflektorok vakító fényében, és szétnézett alattvalói közt. Mondani akart valamit. A szervezet disznó vezetői nemrég át akarták verni, így egyértelmű volt, hogy meg sem érdemlik, hogy hozzájuk szóljon. Brock nem is piszkolta be a kezét, helyette megnyitotta elméje mélységes mélyét, és menedzser-bábja testén keresztül intézte szavait a tömeghez.

Ha Brock Lesnar azzal akarja tölteni a nyarát, hogy egyesíti a WWE és a UFC címeket, akkor ezt fogja tenni.

Tessék. Kimondta. Brock Lesnar, miután minden puhatestű WWE-csinovnyikot alaposan kiosztott, a Heyman-bábun keresztül lazán felvázolta, mivel fogja tölteni a nyaralását. A UFC nehézsúlyú mezőnye jobb, ha elkezd imádkozni. A WWE pedig jobb, ha megbékél a gondolattal, hogy új bajnoki övet kell csináltatnia.

Ez a cím többé nem a WWE-hez tartozik, ez Brock Lesnar tulajdona. Az övé. És nem adja vissza.

Brock Lesnar legközelebb március 29-én, a WrestleMania-n lép ringbe. Ez lesz pro wrestler-szerződése utolsó napja. Ha Megvédi címét, ha épp úgy tartja kedve, aláír a UFC-hez, és elsöpri a teljes nehézsúlyú mezőnyt. Csak mert ő Brock Lesnar. Ki merne neki ellenszegülni? Könnyes szemmel, némán, felállva tapsolunk.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr227260059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása