TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ilyen szabadulást/KO-t guillotine fojtásból még nem láttál (videó)

2016.01.25. 17:48 td_interim

 szupleslam.jpg

A ONE Championship hétvégi gáláján tömegesen csattantak az állak a padlón.

army_banner_blog.gif 

Még csak január végét tapossuk, de Tang Da Pan (úgy is, mint Da Fen Tang) már most megnyerte az évet. A 23 éves kínai bunyós a hétvégi ONE Championship gálán debütált a profik közt, és egy percen belül KO-zta is ellenfelét, de olyan technikával, hogy tényleg a fal adta a másikat – vagy pontosabban a padló.

Tangot rögtön a mérkőzés elején szoros guillotine fojtásba fogta honfitársa, a szintén frissprofi Biao Zhou. Da Pan nem tökölt, egyből megcsinálta ezt: 

 

Tang fogta Biaót és egy fordított szupléval/slammel a földhöz vágta, aztán megint, de másodjára már úgy, hogy Zhou fejjel csapódott a padlóba, és azonnal eszméletét is veszítette. Da Pan gyorsan, reflexből még tolt egy focirúgást a fejére, aztán odaért a bíró, és leállította a meccset.

Fiatal még az év, de az biztos, hogy csak kevés ekkora húzást tartogatnak még a hátralevő hónapok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr648311338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása