TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Nézd meg, hogy mókázott Ronda Rousey a tegnapi Saturday Night Live-ban! (videók)

2016.01.24. 18:36 td_interim

ronda_snl.jpg

Ilyen se volt még.

 

Tegnap este új mérföldkőhöz érkezett az MMA: soha korábban nem volt olyan, hogy ketrecharcos legyen a Saturday Night Live társ-műsorvezetője, de Ronda Rouseynak hála már ezt is kipipálhatjuk. Az adást nem láttam, de a Bleacher Report-os Jonathan Snowden tweetje alapján ettől még nem biztos, hogy a pokolra jutok: 

 

Lesznek olyan emberek, akik azt mondják majd holnap, hogy Ronda Rousey király volt az SNL-ben. Ezeket az embereket hívják hazugnak. Ebben senki sem lehet király.

Szóval az SNL hiába kult meg hagyomány, jobbára inkább kínos, mint vicces, ami, mivel a legszélesebb tömegek ízlésének megfelelően rakják össze, nem is meglepő. Azért néha fel lehetett nevetni.

A műsorban Ronda előre felvett és élő szkeccsekben is szerepelt, utóbbiak egyelőre még nem hozzáférhetők Magyarországon, előbbieket találjátok meg beágyazva alább. De mindenek előtt Rousey lenyomott egy nyitó monológot, amiben először kijelentette, hogy UFC 193-mas veresége óta ez az első tévés fellépése, aztán ennek megfelelően gratulált is gyorsan Holly Holmnak a győzelméhez. Itt jött be a csavar, ugyanis a monológot MMA-meccsekhez hasonlóan menetekre osztották (mondjuk kapásból hibáztak is, mert négy etapot írtak csak), a „szünetekben” Ronda edzői utasításokat kapott, és megvolt a helyi Joe Rogan-Mike Goldberg kommentátorpáros is. Ez azért szórakoztatóbb volt annál, mint amilyennek ez alapján hangzik: 

Az előre felvett szkeccsek ennél rosszabbak voltak. Kezdjük a még legokésabbal: itt a középiskolai genyózás a téma a klasszikus tinivígjátékok (vagy ha a Carrie-re gondolunk, akkor –horrorok) módjára. A suli új csaját, a visszahúzódó Rondát derült égből elhívja vacsorázni a legmenőbb srác. Minden álomszerűen kezdődik, amíg ki nem derül, hogy az egész az iskola gonosz királynői által kieszelt csapda volt. Úgyis tudjátok, mi lesz a megoldás. 

És ezzel le is tudtuk a „Ronda ketrecharcos, ezért szétver mindenkit”-poént, kár, hogy a maradék kettőre nem tudtak kitalálni neki helyette semmit. Mondjuk a fennmaradó szkeccsekben olyan nagy szerepe már nem is volt. 

Ez egy párkereső show paródiája, ahol a csavar az lenne, hogy egy rendkívül unalmas és lapos férfi kegyeiért versengnek a lányok. Aha, jó, köszi. Rondának pár mondat jutott. Ez a rész olyan rossz, hogy igazi kihívás végignézni.

A harmadik szkeccsben is minimumszerepet kapott Ronda, itt ő a két vádlott egyike a tanárnők vs. diák szexbotrányban. Ez megint egész vicces, de a tinisrácot alakító színész miatt. 

Nem tudom, az élő szkeccsek milyenek lehettek, de ezek alapján többnyire szarok. De mindegy is, ez nem a minőségi, hanem a mennyiségi szórakoztatásról szólt, szó szerint: az SNL-t Amerikában mindenhol nézik, pláne tegnap este lehetett nagy a közönsége, mivel a keleti parti hóförgeteg miatt úgysem lehetett mást csinálni, mint otthon maradni és tévézni. Szóval Rousey arca még több háztartásba elért, és ez áttételesen nagyon jó az MMA-nak.

Végezetül jegyezzük meg, hogy a szkeccseket/poénokat nyilván nem Ronda írta, hanem a műsor vicckreáló csapata, úgyhogy ha valami nem üt, azért nem Rouseyt kell keresztre feszíteni. Persze van, akinek ezt hiába mondanám. 

Szép volt, Cyborg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr598307788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása