TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: A WBO interkontinentális övéért bokszol ma este Kelemen Balázs

2016.01.23. 18:37 td_interim

dominicboesel-balazskelemen_7742016012217232915.jpg

Balázs most a megszokottnál egy súlycsoporttal feljebb bunyózik.

varsity_blog.gif 

A németországi Halléban bokszol ma késő este a Felix Promotion-ös Kelemen Balázs (24-1), övé lesz a profi ökölvívó gála főmeccse. Ellenfele, Dominic Bösel (20-0) a WBO félnehézsúlyú interkontinentális övét viszi vásárra. Bösel nem csak a hazai pálya miatt érezheti magát kényelmesebben a ringben, hanem azért is, mert Kelemennek ez lesz élete első félnehézsúlyú meccse: a győri születésű srác eddig nagyközépsúlyban vitézkedett. A tegnapi mérlegelés is ennek megfelelően alakult, a német 79,1, Balázs 77,8 kilót nyomott.

Kelemennek legutóbbi németországi bunyója rosszul sült el, tavaly márciusban az addig veretlen magyar mérlegébe Vincent Feigenbutz rondított bele, ráadásul TKO-val. Érdekesség, hogy az a mérkőzés ugyanúgy a WBO interkontinentális címéért ment, értelemszerűen akkor még nagyközépben. Bösel profiként eddig öt magyarral találkozott a ringben, mindegyiküket legyőzte. Reméljük, most megszakad a nyerő szériája.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr538304930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása