TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Vadállat az Ip Man 3 új trailere

2016.01.19. 11:13 td_interim

ip-man-3-cover.jpg

Ebben már van Bruce Lee is!

army_banner_blog.gif 

Az ázsiai országokban már karácsonykor bemutatták, Nyugaton most indult be a vetítés, ennek örömére kijött a rendes trailer kedvenc kung-fu filmeposzunk befejező részéhez, az Ip Man 3-hoz. Már a tavaly őszi teasertől remegett a lábunk, ettől a videótól meg a gyomrunk is összeugrott. Nagyon ász! 

A korai híresztelések szerint a főgonosz Mike Tyson mellett az a film legnagyobb dobása, hogy CGI-vel feltámasztják benne Bruce Leet. A mozi Imdb-oldala szerint viszont az a Kwok-Kwan Chan alakítja a Sárkányt, aki korábban már a Bruce Lee legendája című sorozatban, és az abból készült mozifilmben is eljátszotta már mindenki kedvencét. Chan/Lee a mostani trailer utolsó jelenetében tűnik fel, és én aztán semmilyen számítógépes utómunkát nem bírok kiszúrni rajta. Meglátjuk, végül miben is nyilvánul meg a CGI, de én egyébként is jobban szeretem, ha hús-vér emberek játszanak a filmekben, nem pedig grafikák.

Az Ip Man 3 sztorijáról egyébként annyit lehet tudni, hogy felbukkan Hongkongban egy gengszter ingatlanfejlesztő – ő Tyson, filmbeli nevén Frank – aki megpróbálja uralma alá hajtani a várost. Ellene lép fel Man (meg gondolom Lee).

A fim Angliában már 15-e óta elérhető, az U.S.A.-ban 22-én mutatják be. Itthon nem kerül a mozikba, de a netet akkor mostantól fogva érdemes figyelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558285324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása