TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BRAIN: Így indíts forduló támadásokat – és így védekezz ellenük!

2016.01.14. 17:31 td_interim

 

A fenti videón a nehézsúlyú K-1, Bellator és KSW-veterán Peter Graham oszt meg néhány alapbölcsességet a forduló technikákról, amit jó, ha az eszedbe vésel. Intéseinek középpontjában az ellenfél mozgása áll.

Essen a választásod forduló könyökösre, -ütésre vagy -rúgásra, a lényeg, hogy akkor indítsd a technikát, amikor az ellenfél hátrál. Ha akkor vágsz bele ilyen támadásba, amikor riválisod közelít, csak magad sodrod bajba, hiszen a másik fél beleléphet rúgásodba-ütésedbe, és ezzel nem elég, hogy célt tévesztesz, de hirtelen ott állsz testközelben a másikkal, gyakorlatilag fegyvertelenül, míg ő domináns pozícióba került. Ugyanígy, ha az ellenfeled indít forduló technikát, és te úgy döntesz, hogy a legjobb védekezés a támadás, lépj előre és akaszd meg a mozdulatsort!

A forduló könyökös erejének kimaxolása kapcsán John Wayne Parr tanácsait érdemes követni – nála nem hátráló, hanem már beszorított ellenféllel indítunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918272332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása