TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BRAIN: Így lesz igazán zúzós a forduló könyökösöd!

2016.01.07. 18:11 td_interim

john_wayne_parr_reverse_spinning_elbow_videoyellow_blank_0_0.png

Az ausztrál thai bokszlegenda John Wayne Parr az alábbi videón lépésről-lépésre elmagyarázza, hogyan hozhatod ki a maximumot a forduló könyökösödből. Először is: mivel a könyököd a legrövidebb fegyvered, fontos, hogy az ellenfeled a csapás előtt a kötelekhez/ketrec falához tereld, hogy minél kevesebb lehetősége legyen meglógni. Ha ez megvan, indíts egy előkészítő jabet, melynek farvizén lépj át átlósan a célpont előtt. A lábad így már megfelelő pozícióban lesz a csapáshoz – most már fordulhat a csípő és dobhatod a könyököd. Egyetlen, folyamatos mozdulatsorban ez a technika nagyon komoly zúzásra képes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr198249818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.01.08. 00:56:57

Oké, hogy maximum meg minden de ha ecsetleg be is jön ez a trick, előtte keményen szedálni kell az ellenfelet, és még úgyis nagy szerencse köll hozzá! Szerintem...
süti beállítások módosítása