TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Bradley ellen búcsúzik a boksztól Manny Pacquiao

2016.01.05. 17:51 td_interim

pacquiao_vs_bradley_second_fight_result.jpg

Április 9., MGM.

 varsity_blog.gif

A legkevésbé izgalmas párosítás jött össze Manny Pacquiao búcsúmeccsére. A filippínó fenoménnél Amir Khan és Terence Crawford is ott volt a kalapban, sőt, egyes (vad) pletykák szerint Juan Manuel Marquez újbóli megkísértését is fontolóra vették – végül megint Timothy Bradley mellett döntöttek Mannyék.

Az ok nyilván anyagi, erről Bob Arum, a klasszis fő promótere beszélt. Mint mondja, megkeresték az összes nagy tévécsatornát, és megkérdezték őket, melyik párosítás lenne sikeresebb. Mind egyet értettek abban, hogy a Bradley-bunyó a megoldás.

Azzal érveltek, hogy nem gondolnák, Khannal elég pay-per-viewt lehetne eladni az Egyesült Államokban. A bokszközösségben ismert, de a nagyközönség az U.S.A.-ban nem tudja, ki ő. Angliában persze tudják. Arról nem is volt vita, hogy odaát jobban megérné. De a pénz legnagyobb része az U.S.A. pay-per-view-ban van.

 

Azt gondolták, Crawford nagyszerű bunyós, de míg a bokszrajongók ismerik, a többiek megint csak nem hallottak róla. Úgy látják, Bradley, a Rios-győzelem után, és úgy, hogy Teddy Atlas irányítása alatt vadonatúj öklözőnek tűnik, remekül menne pay-per-viewn.

Bradley a friss WBO váltósúlyú bajnok, első címvédésén novemberben a kilencedik menetben TKO-zta Brandon Riost. Kétszer mérkőzött meg eddig Pacquiaóval: első, 2012-es találkozójukon Manny simán verte, mégis, mindenki döbbenetére az amerikait hozták ki győztesnek, megosztott pontozással. A két évvel későbbi visszavágón már a bunyónak megfelelő eredmény született, akkor Manny győzött, egyhangú pontozással.

A Pacquiao vs. Bradley 3 április 9-én lesz Las Vegasban, az MGM Grand Garden Arenában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr208243710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása