TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Sajtóhír: áprilisban meccsel, aztán visszavonul Manny Pacquiao

2015.10.26. 16:00 td_interim

manny.jpg

Erről Bob Arum, a bokszoló fő promótere nyilatkozott.

otg2_article_banner_560.jpg

Az ESPN azt írja, gyakorlatilag megvan Manny Pacquiao visszavonulásának időpontja. Pac-Man még a hónap elején nyilatkozott először egy tévéadásban arról, hogy még egy meccset vállal, aztán szögre akasztja a kesztyűt. Most a Top Rank promóter Bob Arum azt mondta, már meg is van a végső meccs dátuma: 2016. április 9.

Azt mondom most, amit ő mondott nekem múlt héten, amikor New Yorkban együtt ebédeltünk. Nagyon komolyan beszéltünk, és azt mondta, „Bob, remélhetőleg május közepén megválasztanak szenátornak a Fülöp-szigeteken, és akkor már nem bokszolhatok, mert a szenátusra kell koncentrálnom és ott kell lennem."

 

Százak dolgoznak a kongresszusban, de ha elnyeri a szenátori széket, akkor be kell járnia dolgozni. Ez egy valódi munka, és ha Manny tényleg komolyan gondolja, hogy elnök akar lenni, akkor ez a hat év a szenátusban olyan lenne neki, mint egy főpróba, és megmutathatná az embereknek, hogy tényleg komoly politikus.

- nyilatkozta Arum. Az ellenfélről viszont egyelőre ő sem tudott biztosat mondani, minden esetre úgy tűnik, jelenleg négyesélyes a dolog. Felmerült Manny legfőbb riválisa, Juan Manuel Marquez neve, aki ellen 2-1-1-re áll a filippínó, de ez valószínűtlen, mert bár Pacquiao utolsó mérkőzésük után (melyet brutális KO-val veszített el) azt mondta, boldogan szorítóba lépne ötödszörre is a mexikói legendával, Marquez úgy nyilatkozott, részéről befejezettnek tekinti kettejük ügyét. Arum megemlítette Timothy Bradley Jr.-t, ellene 1-1 Pac mérlege – de gyakorlatilag mindenki úgy gondolja, hogy valójában 2-0, így igazi indok nincs a trilógiára. Akik jóval esélyesebbek kilépőnek: Amir Khan és Terence Crawford.

Pacquiao utoljára Floyd Mayweather Jr. ellen küzdött és veszített egyhangú pontozással egy minimum öt évvel megkésve megrendezett meccsen, amit az Évszázad Bunyójaként promóztak – valójában halálosan unalmas volt. Pac-Man akkor szakadt rotátorköpennyel a vállában bokszolt, a meccs után pár nappal megműtötték. Mayweather Manny után még megverte Andre Berto-t, aztán 49-0-ás mérleggel visszavonult. Ha tényleg nem tér vissza a rekordot jelentő 50-0-ért, és Pacquiao is elköszön, akkor jövő áprilisban egy korszak zárul le a bokszban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr708023268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása