TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 195: Lawler vs Condit farkasszemek

2016.01.01. 19:52 td_axl

lawler-condit.jpg

Itt van 2016, az év első UFC gálája meg karcolni fog.

Ha még pihegtek kicsit a tegnapi kutya-purgatórium után, ocsúdjatok hát az UFC idei első, igencsak zúzósnak ígérkező UFC gálájára. Pontosabban annak felvezetésére, ami ugyan hetek óta tart, de a mérlegelés előtti utolsó farkasszemezés attól különleges, hogy itt még a dehidratáció kezdeti szakaszában aránylag nyugodtak a srácok.

Különösen Andrei Arlovski, aki Miocic ellenében akár címmeccs közelébe is érhet, aminek igencsak örül a képeket elnézve. Pedig pár éve még sokan temették, köztük én is, amit azóta szánok-bánok és leborulok Andrei előtt. Ha pedig Arlovski feltámadása csodálatra méltó, akkor Lawler sem semmi: újkori UFC-portyázásai oly jól sikerült, hogy övecske díszeleg rajta. Pedig Manhoef még majdnem amputálta a lábár pár éve a Strikeforce-ban, akkor sokan azt mondták  neki, hogy lassan befejezhetné. De jól tette, hogy nem tette. Itt van Poirier és Duffy meccse is, Duffy meg már egy 2017-es McGregor meccsről beszél. Mert hát ő Conor utolsó legyőzője...

varsity_blog.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr578223638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása