TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nick Diaz szerint GSP szteroidon volt ellene

2015.12.23. 17:18 td_axl

diaz_gsp.jpg

Sőt, mindenki szteroidokat tol, ez még kérdés? 

TDMG iPhone CaseHolnap délutántól elérhető a boltban és online is. Örülünk Vincent?

Posted by TDMG on Monday, December 21, 2015

Nick Diaz az Anderson Silva utáni füves fiaskója miatt pihizik, vagyis már a Nevadai Atlétikai Bizottságot pár ezernyi petícióval becsicskítatta az őt támogató MMA társadalom, miután 5 évre rakták őt partvonalra a fő miatt. Hogy mikor láthatjuk őt legközelebb így mégis bunyózni, az jó kérdés, de Nick most tesója baró visszatérését követően kijelölte az embert, aki ellen bunyózni akar. És igen, a jó öreg Geroges St. Pierre a kiszemelt, aki ellen három éve maradt alul a váltósúly akkori legnagyobb mérkőzésén. A Diaz csapat már akkor jelezte, hogy a kanadaiak valamit turpiskodtak a mérlegelés körül, ugyanis nem számoltak tizedes jegyeket a mérlegelésen, lefele kerekítettek 170.9 font mellett is. Ezt viszont csak a főmeccsen, azaz GSP és Diaz esetében tették, amiről csak aznap szóltak Diaz csapatának. Vagyis a 209 team szerint GSP számára kedveztek. 

Most Nick a következőket nyilatkozta az akkori meccsről:

Biztos vagyok benne, hogy mindenki szteroidokon van. Georges St. Pierre is szteroidon volt ellenem. De nem teszteltek minket a meccsünkön előtt, mert biztosak voltak abban, hogy én megbuknék ismét marihuánával. Azt hittem, hogy ez lesz életem utolsó mérkőzése, nem érdekelt, hogy mi történik. Viszont így őt sem tesztelték, vagyis igazából senkit sem néztek meg a gálán, senkinél sem kerestek marihuánát sem. GSP-nek vissza kell térnie és egy visszavágót kell adnia nekem. 

Érdekes kijelentés ez annak fényében, hogy GSP pont amiatt vonult vissza, mert hiányolta az UFC részéről a szigorú dopping ellenőrzést és az azt követő szankciókat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr698194282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása