TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Üssön el még utoljára a hype-vonat: UFC 194: Aldo vs McGregor Embedded finálé

2015.12.12. 11:27 td_axl

aldo_conor_hype.jpg

Ha nem lett volna még elég az elmúlt év őrülete, ha nem érzed a Conor-bugit a lábadban, akkor most zárkózhatsz, itt az UFC 194 Embedded maraton szombat délutánra. 

Az UFC 194: Aldo vs McGregor mérlegelést tegnap éjjel sokad magammal néztük végig élőben, a facebook oldalunkon Ti is toltátok az OMG-t Conor láttán. Szóval ez a hétvége a HFC 12 és UFC 194 lázában telik, ez nem vitás. Ejj. Ha szeretnéd még halmozni az élvezetek, vagy csak élvezni a halmazokat, merülj alá az alábbi UFC 194 Embedded részekre, melyek a záró akkordjai ennek a mega hype-nak, amit az UFC marketing szörnygépezete keltett életre egy Conor McGregor névre keresztelt ír állpolgár testében. Lesz itt minden a videókban: mérlegelés kívül-belül, TUF-ház, na meg pár erőltetett és spontán poén. Időrendben visszafele találod a videókat.. Vasárnap hajnal, gyere már, de addig is még szavazhattok az Aldo vs McGregor győztesére, hogy TDMG Store vásárlási utalványt nyerhessetek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr448159342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papaibalu 2015.12.12. 14:39:47

Élő stream-et nyomtok majd???
süti beállítások módosítása