TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 194: Aldo vs McGregor mérlegelés, avagy az éhezők viadala

2015.12.12. 11:00 td_axl

alod_mcgregor.jpg

Remeg már az ideg a válladban? Nem, akkor nem várod igazán a hajnali UFC 194: Aldo vs McGregor gálát. Mérlegeltek a srácok, ismét Conor drogfüggő alteregója jött ki a mázsára.

Ezt a hasonlatot Ti írtátok facebook oldalunkon, és hát nagyon találó. Minden idők egyik legjobban várt UFC bunyója érkezik hajnalban, egyfajta elő karácsonyi ajándékként. Nem is emlékszem, melyik bunyót vártuk így leginkább. Talán az Overeem vs Lesnar volt ilyen pár éve pont decemberben. 

Túl sok újat nem lehet írni felvezetés kapcsán, amit lehetett, csúcsra járatott az UFC az Aldo cs Conor felszopásban ebben az évben. A több millió dolláros média körutat ismételten nem hozták már le az eredetileg nyárra tervezett bunyó elhalasztása után, egyfajta eltolt orgazmusként élhetjük meg ezt a történetet. Amennyit pedig várhattunk a happy endingre, annyival páran már át is eshettek a katarzis ponton. Ebben a körbe pedig szerintem most maga Conor is beletartozik. Az a cirkusz, amit eddig megszokhattunk tőle, elmaradt a héten, vagy túl magas az ingerküszöb már vele kapcsolatban, fene tudja. Úgy tűnik azonban, hogy McGregort elérte az őrület szülte burnout. Azt hangoztatta a sajtótájékoztatókon, hogy csak nyugodt és a bunyóra koncentrál, de a szeméből nem az a Conor tükröződik, aki Mendes ellen vért jött inni.

UFC 194: Aldo vs McGregor

UFC featherweight strap is on the line at #UFC194!Jose Aldo Junior vs Conor McGregorSat. Dec. 12 | LIVE on PPV

Posted by UFC on Friday, December 11, 2015

Ez a mérlegelésen is lejött, bár ott a szokásoshoz képest is agyonaszott McGregor mérlegelt, akinek látszólag minden erejére szükség volt, hogy lazaságot és magabiztosságot sugalljon. Vagyis azt a szerepet, amit eddig mindig magára öltött, ami aztán visszahatva rá ténylegesen egy mindent lehengerlő, energiavámpír pszichés gyilkost varázsolt belőle.

UFC 194: Aldo vs McGregor

Championship weight for Conor McGregor! #UFC194

Posted by UFC on Friday, December 11, 2015

Ez a lüktetés azonban most nincs meg, a másik oldalon Aldo-nál azonban igen. Az az érzése az embernek, hogy a brazil most végre megkapja, amire vágyott, a kezei közé kaparinthatja az írt. Minden sérelem és cirkusz, ami az elmúlt évben zajlott, mostanra van kihegyezve ennek elsimítása, mostanra minden összeállt. Vagyis egy netto-bosszúálló Aldo van most Vegasban, aki az előző fél év minden pillanatában erre készült. Nem kellett Mendes ellen meccselnie, Brazíliában nem övezte akkora média hype, mint Conort. A fogyasztás sem viselte meg látszólag annyira, mint az írt, pedig Aldo legendásan meg szokott pusztulni ebbe, most viszont energikusan lépdelt a mázsa körül. A farkasszemezés közepette meg Conor beállását imitálva a kezdeményezés szerepkörét is átvette a pszichés vonalon, Conor csak reagált, nem irányított. Hogy mi lesz ennek a vége? Gazdag ember lennék, ha tudnám, a számok/statisztika tükrében lehet okoskodni még. Vagy mondjátok meg ti:

Tippeljetek az Aldo vs McGregor meccs eredményére és nyerjetek 10.000 Ft értékű TDMG Store vásárlási utalványt!

UFC 194: Weidman vs Rockhold

UFC middleweight championship #UFC194Chris Weidman vs Luke RockholdSat. Dec. 12 | 10pmET | LIVE on PPV

Posted by UFC on Friday, December 11, 2015

Anderson Silva kétszeri legyőzésével Chris Weidman teljesítette az UFC azon vágyát, hogy amerikai bajnoka legyen középsúlyban. Ez persze marketing szempontból fontos, de a Weidman-építés valahogy elmaradt eddig, a zenitjükön túllévő brazilokkal etették őt, aki viszont bajnok létére megmaradt a kihívók trash talk szintjén. Ebben pedig maximális partnere most Luke Rockhold, aki talán Jacaré mellett a legnagyobb veszélyt hordozza magában Weidman-re nézve. Az Aldo vs McGregor árnyékában settenkedik ez a címmeccs, ami könnyen az est bunyója is lehet. 

UFC 194: Aldo vs McGregor

#YesPlease#UFC194: Ronaldo "Jacare" Souza vs Yoel RomeroSat. Dec. 12 | 10pmET | LIVE on PPV

Posted by UFC on Friday, December 11, 2015

És ha már Jacaré: a brazil sokadik szoporellerjét tolja ma hajnalban, amit végül talán most már végre a címmeccs kapujában támaszt majd le. Ronaldo eddig mindenkit gond nélkül megoldott az UFC-ben a Strikeforce importálását követően, az övmeccset csak nem akarják neki odaadni. Pedig Werdumhoz hasonlóan a BJJ brillianciája mellé gyilkos stand-up bázist is növesztett. Yoel Romero meg a tökéletes végső tesztnek szánja az UFC, a BJJ és birkózás klasszikus találkozása lesz ez a meccs, ami ennek ellenére könnyen lehet, hogy állóháborúba fog fulladni, idő előtt véget érve. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88159230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása