TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 194: Aldo vs McGregor élő közvetítés

2015.12.12. 17:01 td_axl

aldo-mecgregor-stream.jpg 

Hát ez is eljött, végre megkapjuk ez évi karácsonyi ajándékunk, a virrasztást is megéri, bőven. Kattintás után a stream linkek hajnalra az Aldo vs McGregor gálához.

Ha TOTALDAMAGE olvasó vagy, de elég csak egy kicsit is szagolnod az MMA égi manna esszenciájához, akkor tudod, mit tudod, remegve várod, hogy holnap hajnalban José Aldo és Conor McGregor végre egymás húsába marjanak és a hype-vonatról valaki egyestett pehelysúlyú övekkel integessen mindenkinek. Ki lesz a vitathatatlan király? Ki veszít el szinte mindent ezen a meccsen? Na meg persze ott a középsúlyú öv is, Chris Weidman az AKA-vérebei között kimagasló Luke Rockhold ellen koccan, Jacaré és Romero várható atomvillanást sejtető egymásnak feszüléséről ne is beszéljünk. Párosításonként elvinnének az előbb felsoroltak egy teljes gálát, most tobzódhatunk. Szóval vagy korán kelj, vagy le se feküdj, a HFC 12-ről hazafele ez legyen a következő állomásod! 

A felvezetők 02:00-től már futnak, a main card 04:00 órai kezdéssel van belőve. A meccseket élőben itt tudjátok, vagy éppen itt van lehetőség követni! 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

venumxtdmgstorex470x470.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr168159444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása