TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Karácsony Songokuéknál – UFC Fight Pass: Embedded, negyedik epizód

2015.12.07. 15:20 td_interim

 sage_1.jpg

 

„Váááóó, itt minden olyan kúúl!”

hfc_12_banner_336x280.jpg

Sage Northcuttról múltkor azt állapítottuk meg, hogy egy robot, de most már nyilvánvaló, hogy tévedtünk: ő egyértelműen egy Songoku. Azon kívül, hogy eszik, edz és meccsel, úgy tűnik, egy dologgal foglalkozik csak: azzal, hogy rácsodálkozik a világra, ahol minden „cool.” A UFC Fight Night 80 Embeddedjének aktuális részében rajongóktól kapott ajándékokat bontogatva csóválja a farkát, mint egy kutyakölyök („Wooow that is cool! A whole collection of cool coins!”), aztán családjával fel is díszíti a karácsonyfát, mert ez Amerika, itt ezt nem lehet elég korán megtenni.

Most, hogy Northcutt személyiségét elhelyeztük a robot – Songoku – kölyökkutya mátrixban, alighanem végig is vittük a játékot, esetleg még azt tudom elképzelni, hogy apja kontrollmániája és a teljesítménykényszer miatt egy idő után bekattan és mészárlásba kezd. Cool! 

UFC Fight Night 80: Embedded, első, második-harmadik rész.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr388146142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása