TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sajtóhír: Fedor – Bigfoot visszavágót akar a Rizin

2015.12.02. 17:17 td_interim

bigfoot-vs-fedor-2-hwgp-weigh-in.jpg 

Te jó ég.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Veszélyes pletykát szagolt ki egy orosz lap: a Rizin FF azon dolgozik, hogy Antonio „Bigfoot” Silvát nyerje meg a szervezet szilveszteri gáláján visszatérő Fedor Emelianenko ellenfeléül.

A sajtóértesülés az államilag támogatott és neves (mit tudom én, tényleg az-e, ezt a Bloody Elbow írja) Sportbox.ru-é. Szögezzük le előre: tök valószínűtlen, hogy ez összejöjjön, mert Bigfoot-ot exkluzív szerződés köti a UFC-hez. De – hagyjuk ezt most ennyiben – mégis ezen melózik Nobuyuki Sakakibara elnök és társasága.

Fedor és Bigfoot első meccsét a Strikeforce-ban rendezték 2011. februárjában. Az orosz akkor már nem volt sebezhetetlen, bő fél évvel korábban ért véget kilenc éves, hibátlan szériája, amikor Fabricio Werdum megrengette a világot és karfeszítéssel kopogtatta a K.E.CS.K.É.-t. Silva ennél sokkal csúnyábban intézte el Fedort, két menet alatt úgy szétverte, hogy az orvos állította le a küzdelmet.

A visszavágó, ha összejönne, vélhetőleg másként alakulna. Bigfoot TRT híján csak árnyéka korábbi önmagának – legutóbb, a UFC 193-mon az első menetben kicsapta Mark Hunt – persze sok kérdőjel veszi körül Emelianenko formáját is, aki három év szünet után térne vissza.

Az ellenfélvadászat nagyon sürgős, egy hónap sincs már hátra a szervezet debütáló gálájáig. Eredetileg a so-so kickboxer, újonc MMA-s Jaideep Singh-et akarta Fedor ellen ringbe küldeni a Rizin, de aztán belátták, hogy ez még viccnek is rossz. Nemrég arról pletykáltak, hogy ismét Tsuyoshi Kohsaka lesz az orosz ellenfele – vele 1-1-re áll Fedor – de ez is tévesnek bizonyult, Kohsaka a Rizin nehézsúlyú nyolcastornáján indul.

Sakakibara néhány hónapja még azt mondta, Fedornak olyan ellenfelet választanak, aki „jelent valamit az MMA jövője szempontjából.” Oké.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288133692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása