TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Itt a "női Harcosok klubja" előzetese Holmmal, Tate-tel és Cyborggal, és egészen rémes (videó)

2015.11.19. 16:31 td_interim

picsart_1433262366244.jpg

 

A Fight Valleyt nem az eszéért fogjuk szeretni, meg nem is a színészi alakításokért.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Holly Holm frissen nyerte meg a UFC női harmatsúlyú bajnoki övét, úgyhogy nyilván rögtön itt az ideje jól beégetni. Pár napja jött ki a netes közbeszédben csak „női Harcosok klubjának” titulált Fight Valley előzetese, melyben tök ismeretlen színésznők és Holm mellett szerepet kapott Miesha Tate és Cristiane „Cyborg” Justino is. A trailer alapján beigazolódni látszanak az előzetes sejtéseink: a filmnek nemhogy a Harcosok klubjához, de úgy egyáltalán a minőségi mozikhoz sem lesz köze. Csekk: 

Huh, profi bunyósok teljesen irreálisnak ható verekedése, profi (?) színészek teljesen irreálisnak ható játéka, leszbikus kapcsolat és röhejes betétdal? Szűkül a kör, ezek alapján már nem csak az tűnik biztosnak, hogy ez a mozi zsé kategóriás, hanem az is, hogy a rendezője egy tipikus, kilencvenes évek elejéről visszamaradt Tapout-pólós tökfej-őskövület. Ez a film tré lesz. NANÁ, HOGY MEGNÉZZÜK!! :-DDD

iesha.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288091714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása