TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Közkívánatra: így semmisítették meg a hétvégén Mariusz Pudzianowskit (videó)

2015.11.03. 15:17 td_interim

12193815_879591272096366_2748466972734957609_n.jpg 

Kattintás után ez, és még további szépségek is várnak a KSW 32-ről.

 tdmg_rashguard960.jpg

Szombaton volt a KSW 32: Road to Wembley, a főmeccsen a lengyel ex-erősember/nemzeti hős nehézsúlyú Mariusz Pudzianowskival. Pudza a szervezet előző, májusi gáláján a hónap (év?) KO-jával győzött, most viszont alaposan tönkreverték. Peter Graham, bár nem elit MMA-s, nem is Rolles Gracie.

Az első menetben Pudza vitte le és pumpálta az ausztrál K-1 ikont, aki aztán fordított a kockán, és ha nem gongoznak bele, már akkor kicsapja a lengyelt. Ez végül a második menetben történt meg. A teljes meccs: 

A majdnem-kivégzés:

És a kivégzés:

Amúgy masszív gála volt a KSW 32, két címmeccs is belefért – köztük a félnehézé is, ahol Goran Reljic két percen belül elveszítette azt az övet, amit Végh „Pumukli” Attila orra elől halászott el tavasszal, megosztott pontozással. Most már Tomasz Narkun derekán fityeg a bling, hála ennek a TKO-nak:

 

A másik öves meccsen a váltósúlyú király Borys Mankowski fojtotta le Jesse Taylort guillotine-nal három perc kettő másodpercnél:

De amúgy volt hátsó fojtásos győzelem is, itt a nehézsúlyú James McSweeney zsákolja be az első menetben a közönségkedvenc Marcin Rozalski ellen:

Aztán még a könnyűsúlyú Mateusz Gamrot TKO-zta Marif Piraevet a második menetben:

Az előző meccsét ringből kiütős KO-val befejező Jim Wallhead is a második menet közepén aratott technikai KO-t Rafal Moks felett:

Középsúlyban pedig 59 másodperc kellett a – ki nem találnátok – TKO-hoz Maiquel Falcaonak Brett Cooper ellen.

Egyébként tök vicces, hogy a gála két nehézsúlyú meccsére állították be a két legtöpszlibb bírót.

puzdiangrahambiro.jpg

kswbiro.jpg

A gifekért/Vine-okért mint mindig, most is ZombieProphetnek jár a köszönet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr518047430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása