TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: A Totalfight Team eredményei az RSC 4-en (videók)

2015.11.03. 12:57 td_titusz

12191630_1640855106173359_3559639760312572044_n.jpg

Kovács "Supras" Attiláról, és csapatáról, a Totalfight Team-ről (TFT) már többször olvashattatok oldalunk hasábjain, és a budapesti csapat ismét hallatott magáról. A helyszín Érsekújvár, a gála az RSC 4, az időpont pedig 2015. október 31-e. A csapatból ezúttal 4 fő mérette meg magát, lássuk milyen eredménnyel.

tdmg_rashguard960.jpg 

Fábián Péter vs. Marek Karas

Péter és Marek is debütáló volt profi MMA szabályrendszerben így mindketten komoly nyomással érkeztek a ketrecbe. Marek nem is szarozott sokat, a "fight!" után egyből Petire rontott, aki állta a sarat, taktikája eleinte a védekezés volt. Ezt felváltotta egy távolról piszkálódó, főként rúgásokra épített harcmodor. Peti látszott, hogy első meccs, kezeit sokszor lent hagyva dolgozott, de szerencsére az első menetben nem lett ebből baj. Sőt! A vége felé jól láthatóan elérték céljukat a pusztító combosok, látszott, hogy Marek lába kezdte feladni, de a gongszó még a segítségére sietett.

2. menet

Peti a menet végi sikerek ellenére visszafogottan jött ki, és tovább folytatta a combosok szórását. Egy alkalommal megpróbálta lefinishelni ellenfelét, de túlságosan nyitottan bunyózott, melyet Marek ki is használt, de nem volt ereje tovább menni. Peti combosai innentől kezdve sok kérdést nem hagytak, Marek nem bírta a fájdalmat, melyet a bíró is észrevett, és a komolyabb sérülés előtt leállította a meccset. Péter győzött TKO-val

Krecsmár Zsombor vs Andrej Szabadka

Petihez hasonlóan Zsombi is élete első MMA mérkőzésére készült, így ő is mázsás terheket cipelve érkezett meg a küzdőtérre. Izgatottságából előnyt próbált kovácsolni, így az első adandó alkalommal - a pacsi után azonnal - neki is rontott ellenfelének, aki erre nem is volt felkészülve. A ketrecnél kijött a magyar fiú rutintalansága, Andrej lényegében simán fellökte őt, így máris a földön folytatódott a küzdelem. Andrej Zsombi hátán keresett fogást, azonban nem tudta megtartani a pozíciót, legurult onnan, és végül állásban kötöttek ki a felek. Sajnos itt egy véletlen lágyékrúgás adott némi kényszerpihenőt Zsombinak, aki ki is használta az extra pihit, rövid ütésváltásokat követően szépen bemenet lábra, ahonnan azonnal akasztotta a lábát és fordulásból lerántotta ellenfelét a földre, és pár pillanat alatt mountban találta magát és zúgott a ground and pound. Azonban Zsombit túlságosan elkapta a hév, nem figyelt, és egy felső testre akasztott lábkulccsal Andrej könnyedén ledobta magáról, Zsombi turtle-be fordulva csak szedte a fejére záporozó ütéseket, míg a bíró elégnek nem ítélte a látottakat és lefújta a meccset. Sajnos ez egy TKO vereség, azonban véleményen szerint ebben a meccsben simán benne volt a győzelem is, remélem Zsombi tanul belőle, és legközelebb higgadt fejjel viszi végig finisht, 

 

Horváth Dániel vs. Viktor Conorto

Dani egy gyönyörű jobbossal kezdte a meccset, szépen, taktikusan felépített boksszal próbálta meg ellenfelét legyűrni. Utólag Attila elmondta, hogy Dani nem érezte jól magát a meccs előtt, ezért taktikát váltottak, és régi sportjában, a bokszban szerzett rutinjára bízta magát. Viktor egy földrevitellel próbálkozott, de sokáig nem tudta lent tartani a magyar srácot. Viktor egy látványos taposórúgással a ketrec másik oldaláig repítette Danit, azonban nem sokat kezdett a helyzettel, próbált egy mindent megrendítő erejű ütésekkel operálni, de nem sikerült KO-znia Danit. Megpróbálta eladni a korábban sikerrel bevitt taposórúgást, azonban Dani szemfüles volt, és egy csodaszép fogadó ballal a földre küldte ellenfelét, és innentől GnP érkezett, meg a bíró!

Bácskai Dávid vs Tomas Susina

Na ez egy komoly lejtős meccs volt, a hazai pálya igencsak jól jött, de ne rohanjunk ennyire előre.. Dávid régen bunyózott, de látható volt, hogy élesen érkezett a gálára. Ellenfele jó taktikát követve próbálta gátolni Dávid állóharcát, melyet folyamatos takedownokkal tört meg. És itt bontakozott ki a meccs érdekes képe, hiszen Tomas folyamatosan levitte Dávidot a földre, azonban ott lényegében semmit nem tudott csinálni, a bíró folyton felállította őket, míg a magyar srác folyamatosan dolgozott lentről (ütés, rúgás, feszítés). A menet végére Dávid gyönyörűen visszaadott egy levitelt, azonban itt véget ért az első menet. Számomra Dávid volt nyerő, mert lehet, hogy ő került többször a hátára, de a földön csak ő dolgozott tovább, Tomas csak feküdt rajta.

A második menet hasonló képet hozott, mint az első. Dávid egykét álló kísérletét egy takedown törte meg. Az egyik ilyen levitelt követően sem történt semmi, azonban az állásból történő folytatás igazán pazar volt. Dávid egy beugró rúgással majd egy bal csapottal megfogta ellenfelét, de sajnos nem sikerült továbbvinni az akciót. Sajnos sok látványt nem hozott ez a menet sem, végül Tomas hozták ki győztesnek a pontozók, a lay and pray taktika itt abszolút elég volt. Minden elfogultságtól menetesen mondom, hogy szerintem Dávid nyerte a meccset, mert hiába volt az ellenfelének sok levitele, ha egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele.

Egy biztos, Dávidnak rá kell gyúrnia a levitelek kivédésére, hiszen ezzel könnyedén hapolhatnak el tőle mérkőzéséket, melyeket tudása alapján simán tudna nyerni.

 

Összegzésként elmondható, hogy nagyon jó úton halad a csapat, rendre szép győzelmeket hoznak külföldi "turnéik" során. Végül Attila szavaival zárom soraimat:

Összegezve az estét egy remek gálán szép sikereket értünk el és ha Dåvid és Zsombi is tudja tartani a taktikát akkor 4-0 lett volna az este.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838045552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása