TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Stílusok csatája az OTG #2-n: Ledényi vs. Keszler

2015.10.29. 20:48 td_interim

otg_fight_card_ledenyi.jpg 

A sérülés miatt kiesett Arpas vs. Meglepetés meccset egy igazi csemegével: bjj vs. judóval pótolja az OnTheGround.

otg2_article_banner_560.jpg

Az OnTheGround #2 crossover meccsel pótolja Matus Arpas és Meglepetés elmaradt gurulását, ahol a judo képviseletében Ledényi Levente lép a tatamira. Levente jól ismert judoka, a Ledényi Judo Iskola alapítója és vezetője. Tízéves kora óta űzi a sportot, felnőttként igazán szép eredményeket ért el: egyéniben kétszeres, csapatban tízszeres magyar bajnok, első helyen végzett a 2008-as belgrádi Európa-kupán. Egy évvel később társaival megnyerte a miskolci Csapat Európa-bajnokságot, az Abu Dhabi – Világkupán pedig az ötödik helyig küzdötte magát. Ledényi nagy tapasztalattal rendelkezik newazában – a cselgáncs földharc-tagozatában – így valódi izgalmakra számíthatunk a két tesó, a judo és a jitsu csatájában. 

Ledényi ellenfele, Keszler Dávid a Gracie Barra istállóból érkezik az OTG-re. Dávid öt éve űzi a jitsut, kék öves, és főként a hazai versenyeken szerzett tapasztalatokat és persze érmeket. Ezek sora tényleg hosszú, koncentráljunk a legfontosabbakra: Dávid megnyerte a X. BJJ Hungarian Opent -88 kg-ban, ugyanezen versenyen abszolútban a harmadik helyig jutott. Tavaly, a X. European Jiu-Jitsu Challenge-ről szintén a bronzérmet hozta el -86 kilóban, ahogy a dobogó harmadik fokára állhatott fel súlycsoportjában az idei Croatian Openen is - itt a kék nyílt kategóriában az ezüstöt is megszerezte. Dávid az idei Brazil Jiu-Jitsu Országos Bajnokságon hengerelt: övé lett az arany +80 kilóban, kék openben és abszolút openben is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr198027258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása