TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Young Blood Night 5: Minden a terv szerint alakult

2015.10.25. 14:23 td_interim

10806420_835035366547684_3276781480567843007_n.jpg 

Tegnap este a regensburgi YBN 5 gálán mind az HFC könnyűsúlyú bajnok Furkó László, mind a veterán Kovács „Kami” Kálmán első menetes TKO-győzelmet aratott. A kattintás után a Budapest Top Team állóharc edzője, Peszlen „Rendes” Ferenc értékeli a magyar különítmény szombat estéjét, és szót ejt a BTT következő lépéséről is.

otg2_article_banner_560.jpg

Tánczos Gáborral tudatosan kerestük a megfelelő ellenfelet Lackónak, akin lerázhatta a ringrozsdát - sajnos több mérkőzésünket visszamondták, így nagyon örültem, amikor Gábor hívott, hogy élezhetjük magunk Jan Siroky-ra... Ideális ellenfélválasztás volt. A tüzes Siroky egyértelműen győzni érkezett a ketrecbe. Tudtuk, mire számíthatunk, erős srác volt fizikálisan, de támadások közben nagyon nyitott marad, mozgó célpontra pedig pontatlan. A mérkőzés döntő momentuma talán az a jobbhorog volt lefordulásból, amitől Siroky a földre zuhant. Véleményem szerint ha ott Lackó nem csúszik meg, akkor az év magyar MMA KO-ját üti a srácon - szerencsére a G&P pár másodperc múlva meg is hozta az első menetes TKO győzelmünk.

 

Többen gratuláltak a győzelmünkhöz, a szervezet tulajdonosa pedig egyértelműen jelezte, hogy a jövőben is számít ránk a gáláin. :) Ezúton szeretnék még egyszer gratulálni Kovács "Kami" Kálmán barátomnak, aki szintén első menetes TKO-val hozta a mérkőzését! Végig a megbeszéltek szerint küzdött, egy pillanatig sem hagyta kibontakozni az ellenfelét, akin látni lehetett, hogy teljesen más taktikára volt berendezkedve, és besokkolt Kami erős kezdésétől. ;)

 

A folytatásról annyit, hogy a Prágában megrendezendő WMMAA világbajnokságon képviseljük hazánkat, ahol nagyon erős színvonallal számolunk, de győzni megyünk - külön köszönet az HFC-nek, hogy jóváhagyta az indulásunk. Utána pedig egyértelműen a címvédésünk élvez prioritást, bárki is legyen majd a kihívó! ;)

Furkó László a Budapest Top Team tagja. 

A következő állomás: a novemberi WMMAA világbajnokság teaser videója

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr988020253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása