TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: OTG #2: Szekeres vs. Wardzinski

2015.10.25. 19:16 td_interim

szekereswardzi.jpg

Adam Wardzinski az európai barna övesek egyik csúcsragadozója. Szekeres Ákos megpróbálja megállítani. Kemény párosítás az OTG #2-n.

otg2_article_banner_560.jpg

Don't get fooled by his nice demeanor and stoic looks: once on the mat, this guy means serious, serious business. Adam Wardzinski is here. #OTG2

Posted by OnTheGround on Sunday, October 25, 2015

Ennek egyszer már nyilvánosan is örültünk, és azóta is fülig ér a szánk: eljön az OTG#2 tatamijára az Alan Finfou BJJ / Checkmat jitsuka Adam Wardzinski. Múlt héten azt írtuk, nála nagyobbat idén az európai bjj-színtéren nem nagyon gurított senki, mert kétszeres Európa-bajnoka lett az IBJJF-nek: januárban, a lisszaboni gi-s derbin -88 kilós kategóriában végzett az élen, áprilisban pedig a római no-gi tornát nyerte meg, ezt már -94 kilóban. Na, múlt hétvégi poszt élesítése után minderre rátett még egy lapáttal: félnehézben és nyílt súlycsoportban is megnyerte a gi-s őszi London Opent, aztán ugyanezen verseny no-gi sorozatában hozzácsapott még egy nyílt súlycsoportú aranyat és egy ultra nehézsúlyú ezüstöt is a terméshez. Wardzinski beceneve Megatron – ez elég találó is rá. 


Adam ellenfele a Gracie Barra-oktató Szekeres Ákos lesz, aki 2013-ban maga is no-gi Európa-bajnok volt, még lila övesként, az idei versenyen pedig – már barnában – a -88 kilósok ezüstérmével tért haza. Ákosnak bizony rendesen fel kell kötnie a gatyát, de az ilyen feladatokat megoldani a legszebb. Nagy meccs lesz! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688020873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása