TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 144: Halsey vs. Carvalho élő közvetítés

2015.10.23. 19:04 td_interim

bellator144banner.jpg

Katt.

otg2_article_banner_560.jpg

Na az van, hogy most hétvégén a Bellator vonzóbb nevekkel áll fel, mint a UFC. Kemény, nem? A ma éjjeli Bellator 144-en ketrecbe lép ugyanis a brit csodagyerek/cirkuszi mutatványos (ezt mindenki döntse el magának) Michael „Venom” Page. A váltósúlyú bunyósnak eddig kis túlzással az összes ketrecben töltött perce highlight-videóra kívánkozik, és hát most sem sikerült neki túl félelmetes ellenfelet igazolni, úgyhogy újabb látványos kivégzés várható.

Váltósúlyban támad Brennan Ward is, aki nyilván sosem lesz elit katona, de tényleg mindig jó egy vad, látványos bunyóra. A főmeccsen Brandon Halsey próbálja meg visszaszerezni azt a középsúlyú bajnoki övet, amit valójában el sem veszített – legutóbbi meccsére képtelen volt hozni a bajnoki súlyt, így a Bellator megfosztotta trónjától. A 185 fontos címért Halsey ellenében most Rafael Carvalho jelentkezett be, aki Joe Schilling áprilisi kipontozásával váltott jegyet a címmeccsre.

A Bellator 144 felvezető meccsei hajnali egykor kezdődnek, a main card pedig hajnali háromkor. Az élő közvetítéseket itt és itt találod.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr208015017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása