TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Gago Drago Magyarországra érkezik

2015.10.23. 17:03 td_interim

17-photo-177.jpg 

Az egykori K-1 és It’s Showtime sztár hazánkba látogat a WKF Európa-bajnokságra. A november 4-7 között Dunaújvárosban megrendezendő kontinens bajnokságra húsz ország versenyzői érkeznek majd.

otg2_article_banner_560.jpg

2009-ben Szeri Attila és Perutek János nagyszerű gálát hozott össze a küzdősport szerelmeseinek a Papp László Sportarénában, ahol a magyar versenyzők a világ élvonala ellen küzdöttek. Ezen a gálán lépett Szűcs Barna ellen a ringbe Gago Drago, aki több K-1 final 16 és World GP final résztvevője is volt. Drago rengeteg nagyágyúval küzdött és olyan neveket is legyőzött mint Albert Kraus. Ennek tudatában Rehák György tanítványa, Szűcs Barna mind a mai napig nagy elismerésben kell, hogy részesüljön, hiszen igen komoly és kiélezett meccset produkált a holland bajnokkal. 

Drago hat esztendő után látogat újra kishazánkba és most díszvendégként élvezi Dunaújváros meghívását, hiszen a WKF amatőr Európa-bajnokság megnyitóján lesz majd jelen. Ráadásul két napon keresztül rendelkezésre áll minden rajongónak, érdeklődőnek a helyszínen. Az ügy érdekessége, hogy az esemény másik vendége a korábban Szeri Attilával Dragot is promótáló Perutek János lesz, aki júniusban boxmérkőzést vívott Dunaújvárosban és ennek valamint média szerepléseinek köszönhetően nem kis népszerűségre tett szert a város lakóinak körében.

A WKF kontinens bajnokságra több, mint húsz ország nevezte magát ezidáig és még számos afrikai ország harcosai is jönnek superfightokat vívni a bajnokságon kívül, de ebben az időpontban. Úgyhogy szép számmal lepik el majd a magyar várost a külföldi és persze a magyar versenyzők. Rozman István a gála főszervezője több jó hírt is elárult többek között, hogy rekordszámú nevezés van! Valamint a nézők számára a WKF bajnokság minden napján ingyenes a belépés a Dunaújvárosi Városi Sportcsarnokba.

pacsi to Peru!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr628014907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása