TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: OTG #2: Perhavec vs. Cselőtei

2015.10.23. 19:04 td_interim

perhacselo.jpg

Visszaeső OTG-sekkel folytatjuk az OnTheGround #2 párosításainak bemutatását. Cselőtei Tamás és Miha Perhavec királyul gurultak a tavaszi bulin, akkor még más-más ellenfelekkel, de szemük sarkából már akkor is egymást méregették. Most végre itt a lehetőség, hogy eldöntsék, ki a jobb.

otg2_article_banner_560.jpg

Miha Perhavec indahouse. #OTG2

Posted by OnTheGround on Saturday, October 24, 2015

Hogy az Alliance BJJ-s Miha Perhavec ott van az európai lila öves jitsusok élvonalában, arról már az OTG #1-en meggyőződhettünk. Miha a tavaszi rendezvényen Végh Sanyival gurult, és nagyon szép térdfeszítéssel győzte le a magyar srácot – aki nem volt ott, hogy a saját szemével lássa a szlovén technikáját, annak beszéljenek az eredményei. Perhavec a tavalyi és az idei ADCC Eastern European Open-en is az első helyen végzett abszolút kategóriában, múlt hétvégén pedig, a 2015-ös őszi London Open 85 kg-os súlycsoportját giben megnyerte, no-giben pedig bronzot szerzett. Miha imádta az OTG #1-et, és alig várja, hogy visszatérhessen – ezzel a közönségnek is nagy szívességet tesz, hiszen stílusa – saját elmondása szerint is – igazi #209, a UFC-s Diaz testvérekre utalva, azaz nem törődik a pontokkal, mindig nyomul előre, és csakis a kopogtatás lebeg a szeme előtt. 

Cselőtei Tamás a Carlson Gracie képviseletében lép majd tatamira. Ő és a klub valóban összenőttek már, Tamás nem csak edz, de oktatóként is hozzáteszi a magáét a carlsonosok történetéhez. Cselőtei tavaly a London Openen ezüstöt szerzett no-giben, a Hungarian Openen giben a dobogó harmadik fokára gurult fel. Idén a Roma Openen szerzett bronzot giben. Tamás az első OTG-n Martin Minárral gurult, és bár jó meccset hoztak, végül nem bírtak egymással, és döntetlennel zárult a gurulás. Tomi most igazán eltökélt: ezúttal szeretné egy szép kopogtatással is kiszolgálni a közönséget – ebben tehát abszolút cinkosára lel Mihában, így tempós, izgalmas meccs várható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr138015177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása