TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: OTG #2: Kovács vs. Savic

2015.10.22. 19:24 td_interim

12074668_1041273852584078_1604536342952972305_n.jpg

 

Az OnTheGround fiatal történetének első női meccsén Kovács Alexandra és a szerb Svetlana Savic gurul, 60 kg-ban. Kattintás után bemutatjuk az ellenfeleket. 

Oké, eddig ez a beköszönős videók pound for pound legjobbja. Kovács Alexandra formát bont. :)

Posted by OnTheGround on Monday, October 26, 2015

Kovács Alexandra a Kismészáros Kempo SE képviseletében érkezik az OTG tatamijára. Alexandra 15 évesen, tradicionális ju-jitsuval kezdte a küzdősportokkal való ismerkedést, később belekóstolt a judóba és a birkózásba is, de a kempo vált igazi szerelmévé. A Zen Bu Kan Kempo edzéseket a Testnevelési Egyetemen kezdte meg, és azóta is ez a fő küzdősportja. Kovács kempo ob győztes full kontaktban, gi és no-gi földharcban is. Tehetségét mutatja, hogy aranyérmes volt gi, no-gi és abszolút kategóriában a tavalyi Global Grapplingen Hatvanban, ezt a teljesítményt idén megismételte, valamint megnyerte a tavalyi BJJ Hungarian Opent. Nemrég a Muaythai Mania 9-en bemutatkozott profi thai bokszban is, ahol megnyerte a gála női négyestornáját, aztán ismét jobban ráfeküdt a jitsura, mivel rövidesen szeretne belecsapni az MMA-ba is. Földharc-tudásának állását nem is tesztelhetné jobban, mint az OTG #2-n.

Kovács Alexandra és Krepsz Fanni no gi küzdelme a 2015-ös Kempo Openen

Say hi to the one and only Svetlana Savic! #OTG2

Posted by OnTheGround on Saturday, October 24, 2015

Kovács ellenfele, a szerb Svetlana Savic a Lutador Zenith klub kék öves jitsukája. Neki ez a fő sportja, így nem is meglepő, hogy versenyeredményeinek listája igencsak hosszú. Svetlana bjj-karrierjének eddigi csúcsa a tavalyi Croatian Openen szerzett aranyérem volt – ugyanebben az évben a Serbian Openen dupla ezüsttel végzett, a Szerb Jiu-Jitsu Kupán 60 kilóban ezüstöt, abszolútban bronzot ért el. A tavalyi NIS Openen súlycsoportjában arany, abszolútban ezüst, a '13-as Szerb Kupán ezüst, a Kelet-Európai Openen újabb ezüst volt a mérlege. Idén eddig hibátlan: mind a 2015-ös Belgrade Opent, mind a NIS Opent dupla arannyal nyerte meg. Alexandra nem újonc a földön, de láthatjuk, hogy Svetlana komoly rutinnal érkezik a tatamira – kemény próbatétel vár a magyar lányra.

Svetlana Savic egy győztes meccse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr678012641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása