TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Szlovákiában bunyózik az HFC 10 Rockyja

2015.10.20. 19:26 td_interim

12115784_1636053676667967_4324426679517569193_n.jpg

Mózsi Attila a szomszédoknak is megmutatná oroszlánszívét.

Két fronton támadunk egyszerre: a BRUTÁL Venum készletsöprés mellett tovább dübörög a KEGYETLEN TDMG-akció is. Ha most...

Posted by TDMG Store on Tuesday, October 20, 2015

Az HFC 10-en új haza kedvenc született: Mózsi Attila a zalaegerszegi gála középsúlyú négyestornájának első meccsén abszolút hátrányban tett tanúbizonyságot óriási szívéről, amikor nagyon kemény büntetést túlélve megfordította a mérkőzést, és végül szubmissiön győzelmet aratott. Sokan akkor kapták fel a fejüket Attilára - minket annyira lekenyerezett elnyűhetetlensége, hogy rögtön ráragasztottuk a Rocky becenevet.

Az ovisfejű orgyilkos néhány hétre eltűnt, hogy kipihenje magát, most viszont visszatér: pénteken, Nyitrán újra ketrecbe lép. Attila levele:

Sziasztok!

 

Két hete tudok a megkeresésről, nagyon örültem neki, hogy rám gondoltak. :) A sérüléseim helyrejöttek, még egy kis masszázs vár rám, hogy testileg végképp készen álljak, na meg egy kis mentális tréning van hátra!

 

Nem tudom, kivel kell szembeszállnom a szlovák ketrecben, de nem is törődöm ilyesmivel. :D Napi kétszer edzem, már beindult a súlybeállítás is. Szeretnék újat mutatni ugyanúgy a szlovák közönségnek, mint a magyarnak, szeretnék úgy bunyózni, hogy büszkék lehessenek rám a magyarok! Hasonló kitartást és győzni akarást várhatnak tőlem, mint az HFC 10-en, mert a kempós mondás szerint élek: „soha nem kopogok, soha nem adom fel," csak a legvégsőbb esetben. :D

 

Egyetlen és legjobb edzőmmel, Priskin Horváth Pállal vágunk neki az ütközetnek, sikerre éhesen és céltudatosan felkészülve! Remélem, sok lehetőséget kapunk klubszinten is, hogy megmutassuk tudásunkat. Köszönöm a megkeresést!

 

Üdv,
Mózsi „ROCKY" hehehe

Akkor hát Nyitrán is: hajrá, Rocky!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr598002455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása