TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Imádta a zúzást az HFC 10 Rockyja

2015.09.23. 11:21 td_interim

 12039264_1632795750327093_2811669150220148502_n.jpg

Új magyar kedvenc született a Hungarian Fight Championship hétvégi gáláján. Mózsi Attila a középsúlyú négyestorna első körében hihetetlen küzdelemben, óriási szívről tanúbizonyságot téve, abszolút hátrányból fordította meg meccsét, és aratott szubmissiön győzelmet. Mózsi ugyan második mérkőzését elveszítette az esten, de ez nem változtat azon, mennyire feldobta az egész HFC-élmény.

 

Az HFC 10 egyik legnagyobb sztoriját a Priskin Team-es Mózsi Attila írta, aki a középsúlyú négyestorna első körében írta meg a maga Rocky történetét. De még mielőtt a lelkét is kiküzdötte volna a ketrecben, szőke haja és ártatlan tekintete miatt a babaarcú gyilkos becenevet aggattuk rá. Ezzel nem sikerült meglepnünk Attilát.

Ahogy most is, mindig megkapom a „kritikákat," Hello Kitty, Barbie figura, óvodás gyilkos, stb. Már csak jókat mosolygok ezeken. NAGYON jól éreztem magam a gálán, külön örülök, hogy ilyen erős harcosokat kaptam. Jakubra készültem sokat, hála istennek sikerült nyernem.

A cseh Jakub Bele elleni meccs volt Mózsi számára a középsúlyú négyestorna első mérkőzése, ahol a nagyközönség számára is kiderült, hogy a látszat csal, és a „Barbie figurában” igazi bunyós szív dobog. Mózsi két meneten keresztül nagyon kemény ground and pound büntetést élt túl, míg a végén váratlanul beakasztotta a karfeszítést. A cseh fiú ugyan nem kopogott, de a könyöke annyira szörnyű szögben állt, hogy a bíró közbelépett és leállította a meccset. Ez volt az a pont, amikor Mózsira ráragasztottuk a Rocky becenevet is.

Kitartásommal és szívemmel sosem volt gond! Mindig félreismernek „benézős pali vagyok," de büszkén mondhatom, hogy a látszat csal. Sajnos a döntőre sérülten mentem. Erősnek bizonyult a román srác!

Az aradi Alexandru Lantoc valóban az egész gála talán legkiegyensúlyozottabb, legpengésebb harcosa volt, hiszen az első körben aratott győzelmét lemásolva villámgyors levitellel és szubbal győzött a döntőben is. A gála, bár nagy élmény volt, ott hagyta a nyomát Mózsi testén.

Jelenleg pihenőn vagyok, agyrázkódással és kisebb-nagyobb zúzódásokkal. Gyógyulgatok, és még komolyabban edzek, pótolom a hiányosságaimat.

Az biztos, hogy egyvalami nem szorul pótlásra: a szív.

tdmgstore_rashguard_akcio.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr107811226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása