TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: GSP egyre inkább vágyik a bunyóra, és szerinte is #freeNickDiaz

2015.10.14. 20:49 td_interim

gspvigy.jpg 

Itt egy interjú, ami feldob.

TDMG DOMINATOR RASHGUARD 12990Fthttp://goo.gl/0fCypM

Posted by TDMG Store on Wednesday, October 14, 2015

Georges St-Pierre lehetséges visszatéréséről hol azt hallani, hogy „mindjárt”, hol azt, hogy „soha” - Dana White UFC-elnök nemrég például kijelentette: nem hiszi, hogy valaha is látjuk még bunyózni a kanadai K.E.CS.K.É.-t. Mindenki azt mond amit akar, de végül úgyis csak GSP szava számít – márpedig azok elég biztatóak mostanában. St-Pierre a montreáli Reseau de Sports-nak adott interjújával okoz szívrohamot a rajongóinak.

Egyre inkább úgy érzem, hogy vissza akarok térni. Megnézem a bunyókat, hogy tudjam, mi történik a súlycsoportomban, és formában maradok. Úgy tekintek magamra, mint egy késre, amit élesen kell tartanom, arra az esetre, ha úgy döntenék, megint fejest ugrok a sűrűjébe. Nem biztos, hogy ez nem történik meg még 2015-ben, bár még nem döntöttem. Keményen edzem, mint látod, van pár duzzanat és horzsolás rajtam. Ezeket nem úgy szereztem be, hogy legurultam a lépcsőn.

A kanadai lap a visszatérés örökzöld témája mellett egy aktuális slágerről is kikérte GSP véleményét. Megkérdezték, mit szól régi jó barátja, Nick Diaz visszaeső fűszívás miatt kimért ötéves eltiltásához.

Úgy gondolom, öt év túl sok. Pláne, ha belegondolsz, hogy Anderson Silva és más fickók, akik doppingoltak, kisebb büntetést kaptak (mint Diaz). Szerintem példát akartak statuálni vele, és így üzenni a többieknek, mert ő színes egyéniség, sokat beszél és mindenki odafigyel rá. Ugyanúgy példát akartak statuálni vele, mint Marion Jones-szal az olimpián. Sajnos megjárta, de szerintem mindenki megérdemel egy második esélyt.

 

A marihuána valóban drog, de én úgy gondolom, különböző büntetéseket kéne meghatározni különböző szerekre, mert ennek így semmi értelme. A marihuána segíthet azokon, akik pánikbetegségben szenvednek, de nem leszel tőle erősebb. Nem gondolom, hogy ilyen szigorúan kéne bírálni.

Oké, GSP józan gondolkodású ember, nem igazán okozhat meglepetést, hogy bírálja a tépés miatt kirótt karriergyilkos ítéletet. Arra viszont – kettejük történetének ismeretében – már többeknek égbe szaladhat a szemöldöke, ahogy Diazról beszél.

Nick nagyon karizmatikus fickó. Rengetegen beszélnek róla. De nem utálom őt. Nem haragszom rá. Mondott pár dolgot a meccsünk előtt, de azt tisztán sportolói szempontból tette. Semmit sem vettem magamra.

 

Szükségünk van egy olyan fickóra, mint ő, és remélem, hamarosan visszatér. Ha bárhogy segíthetek rajta, anélkül, hogy nevetségessé válok, örömmel megteszem. Nagyon kedvelem és minden jót kívánok neki.

Mint ma kiderült, Diaz már nem feltétlenül szorul GSP segítségére: két nappal a határidő lejárta előtt összegyűlt a 100.000 virtuális aláírás a Fehér Ház oldalán arra az online petícióra, ami a NSAC ítéletének eltörlését célozza. Az utolsó 16.000 viszont mára virradóra érkezett – lehet, hogy épp St-Pierre kiállásának köszönhetően. Vagy Tommy Toe Holdénak, aki Georges baráti szavai hatására gyorsan összepakolta ezt: 

Ki tudja, mi lehetett a döntő momentum – minden esetre a szignók megvannak, innen már a Fehér Házon és Nevadán múlik a dolog. Aztán, ha Nick maradhat, Georges meg visszatér, barátságból nyomhatnának is egy újabb #dontbescaredhomie-t.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97968922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása