TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Szerethető Johny Hendricks? Nem lehetetlen! - UFC 192: Embedded, első epizód

2015.09.30. 14:36 td_interim

hendricks_1.jpg 

Döbbenetes felfedezés a hétvégi gála felszopóvlogjában!

Hamarosan. ⚡ Soon.#TDMG #totaldamage #apparel #rashguard #mma #bjj #grappling #technicalgear

Posted by TDMG Store on Wednesday, September 30, 2015

Johny Hendrickset manapság nagyjából minden bunyórajongó a pokolba kívánja: ő az, aki kiváló adottságai ellenére újabban a lehető legegysíkúbb biztonsági játékra megy rá a ketrecben, és ő az, aki nem átallja még nagydobra is verni, hogy a jövőben – most hétvégén – még ennél is ilyenebb lesz minden. Hogyan lehet ilyen kezdés után mégis szimpatikussá tenni valakit? Nyilván az ősi trükkel: mutasd meg, ahogy a gyerekeit neveli, és WIN. A UFC 192: Embedded első részében Hendricks fociedzésre viszi a kislányait, apásan apáskodik, és ez elég is az üdvösséghez. Na, majd a ketrecben lerombolhatja a remek hangulatot. 

A továbbiakban Tyron Woodley baseballozik, Alexander Gustafsson és Daniel Cormier pedig egy tök jó hangulatú snittben konferenciahíváson csipkedi egymást. Lesz ez jobb is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617870090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása