TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Soha, senkit nem ütöttek még szét úgy nehézsúlyban, ahogy Barnett Nelsont

2015.09.28. 12:27 td_interim

2cd0e5ce00000578-0-image-a-32_1443344324994.jpg 

A Warmaster annyi jelentős csapással talált be, hogy új rekordot állított fel a súlycsoportban.

• LAST CALL • Fiúk, Lányok! Már csak 2 napig tart az atléták akciója, utána lekerülnek a store-ból. 2990Ft minden trik...

Posted by TDMG on Saturday, September 26, 2015

Ha ötmenetes bucira verés, akkor Stipe Miocic vs. Mark Hunt – na, ezt mostantól el lehet felejteni. Oké, egy kicsit csúsztatok, hiszen az adelaidei mészárlást az utolsó menet közepén azért csak leállították, és a Roy Nelson, bár a vasárnap hajnali meccsen kapta a büntetést bőséggel, egy pillanatig sem nézett ki olyan esélytelennek, mint Hunto báttya májusban – nade azért Josh Barnett csak rekordot döntött a UFC Fight Night 75 főmeccsén. A szervezetnél egy mérkőzésen belül ennyi jelentős csapással soha korábban nem találtak be nehézsúlyban.

Barnett az öt teljes menet során 146 durva találatot ért el, ez súlycsoportos rekord tehát – a csapások közül 95 klincsben született, ez viszont súlycsoportoktól független rekord a UFC történetében. Így még megdöbbentőbb, hogy mindezzel is csak pontozásos győzelemre futotta neki – Banettnek győztes meccsen 2008. májusa óta nem kellett a bírókra hagyatkoznia.

Van olyan rekord, ami nem dőlt meg vasárnap hajnalban, csak még megközelíthetetlenebb lett. A UFC nehézsúlyú történetében már eddig is Roy Nelsoné volt a „legtöbb jelentős csapást beszedett bunyós” cím – Barnett új csúcsát az eddigi gyűjteményhez hozzácsapva kijön, hogy Big Country immár 763 durva pofont szenvedett el a szervezetnél, melyek közül 505 a fején találta el. És még mindig életben van és képes gondolkodni, beszélni. Betonarc.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57848814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása