TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sajtóhír: Fedor 2.5 millió dolláros meccspénz fejében pattintotta le a UFC-t

2015.09.25. 14:05 td_interim

fedororul.jpg 

Ez az igazi visszautasíthatatlan ajánlat.

 

Enyhén szólva is infószűkén állunk Fedor Emelianenko visszatérésével kapcsolatban: azon kívül, hogy Szilveszterkor bunyózik Japánban, alig tudunk valamit. A hivatalos források továbbra is hallgatnak, de azért lassan csak cseperegnek a részletek. A veterán pankráció-MMA újságíró Dave Meltzer most megdöbbentő újdonságokat húzott elő a kalapból.

Japán hírforrások úgy tudják, a showt a Saitama Super Arénában tartják, ami érthető is. Azt is jelentették, hogy Emelianenko 2.5 millió dollárt garantáltan megkeres majd a rendezvényen, ami meg is válaszolja a kérdést, hogy miért nem írt alá a UFC-hez. Ez garantált összeg, és több mint valószínű, hogy Fedor könnyebb ellenfelet kap annál, mint amilyet a UFC-ben kapott volna.

 

A UFC valóban tárgyalt vele, és úgy tűnt, majdnem meg is volt az üzlet. A UFC-s források azt mondják, úgy tudják, Emelianenko kétmeccses szerződést írt alá a Sakikibara-csapattal.

 

Úgy hírlik, a showt egy külföldi, olajmágnás befektető finanszírozza, akinek már vannak érdekeltségei az MMA bizniszben. Azt viszont nem tudni, hogy az illető csak egy show erejéig szállt be, vagy egy rendszeresen jelentkező promócióba fektette a pénzét.

Állunk a padlón hever: ennyi pénzt MMÁ-snak még sohasem fizettek egyetlen meccsért. Ráadásul a nyakunkat rá, hogy Fedor tényleg tereptárgyat kap majd ellenfélnek, hiába nyilatkozza Sakikibara, hogy a rivális olyan lesz, aki „jelent majd valamit az MMA jövőjére nézve.” Felmerült bennünk, hogy a pletykák szerint szintén az év végi bulin visszatérő Kazushi Sakuraba megy majd az orosz ellen, de aztán elhessegettük az ötletet: inkább valószínűsítjük, hogy Saku is valaki verhetőt kap, hogy meglegyen a dupla happy end.

További pletyka, hogy a bunyók a Pride-os hagyományokhoz ragaszkodva nem ketrecben, hanem ringben lesznek. De ez végül is tökmindegy, meg minden tökmindegy, mert KÉT ÉS FÉL MILLIÓ DOLLÁROS MECCSPÉNZ, BASZKI.

Légy kemény. De stílussal. ⚡ Be tough. But also cool.#TDMG #totaldamage #apparel #mma #bjj #grappling #kickboxing #streetwear #lifestyle #girlpower #bornandraised #leaveyourmark

Posted by TDMG on Thursday, September 24, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627824652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása