TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 143: Warren vs. Davis élő közvetítés

2015.09.25. 16:39 td_interim

qetwpb3.jpg 

Katt.

 

A Bellator a múlt hétvégi Dynamite-tal sikeresen ellőtte az összes, éppen elérhető nagy nevét, úgyhogy most spórolósabb gála jön. Egészen konkrétan egyetlenegy olyan bunyós sem lép ma éjjel ketrecbe, aki még csak mérsékelten is megemelné az átlagos MMA-rajongó pulzusszámát - de ilyenkor szoktam azt mondani, hogy ez nem feltétlenül baj, tét nélkül sokszor még nagyobb a móka.

Azért szedjük össze, ki lehet ismerős. A fő attrakció LC Davis pl. rögtön az év egyik legjobb meccséről: Hideo Tokoro elleni márciusi adrenalinfröccsére hálás szívvel emlékszik vissza mindenki, aki látta. Az ellenfele sem kezdő, sőt: Joe Warren hosszas Bellator karrierje során (a 13-as gálától fogva a szervezetnél van a srác) birtokolta már a pehely- és a harmatsúly bajnoki övét is. Kettejük mostani meccsét az utóbbi súlycsoportban rendezik.

Az előmeccsen két UFC-reject csap össze középsúlyban: Joey Beltran 2010 és '13 között tízszer is lehetőséget kapott Dana White-éknál. Beltran a 120 kilós kategóriából araszolt le szépen lassan, és idén tavasszal ért el először a 83 kilós súlyhatárhoz. Aszalhat rendesen. Ellenfele, Kendall Grove ennyire nem kalandozik a kilókkal: ő egyszer küzdött félnehézben, egyszer meg elcseszte a diétát, minden egyéb alkalommal ragaszkodott a 185 fonthoz. A UFC ketrecében viszont még többször is megfordult, mint kollégája: 2006 és '11 között tizenháromszor.

Ennyit az ismerős arcokról. A gála felvezető meccsei hajnali egykor kezdődnek, élő adás itt vagy itt, a main card pedig hajnali háromkor indul, élő adás itt vagy itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!  

• TDMG Calendar 2016 •Kezdheted tervezni a jövő évet. Ennél frankóbb naptárad nem nagyon lesz. Minden 10.000Ft feletti...

Posted by TDMG on Wednesday, September 23, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577826238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása