TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ennyit lehet eddig tudni Fedor visszatéréséről

2015.09.21. 13:31 td_interim

fedor_4.jpg 

Nem sok, de legalább valami.

 

Fedor Emelianenko szombat este végre megosztotta a legfontosabb részleteket visszatéréséről. Bejelentette, hogy melyik szervezetnél, hol és mikor húz újra kiskesztyűt. Akik a UFC-be várták (kb. mindenki), koppantak: minden idők legjobbja egy induló japán szervezetnél lép újra a küzdőtérre, melyet a Pride FC volt feje, Nobuyuki Sakakibara gründol. Meccse Szilveszter este lesz Tokióban, és a Bellator-partner Spike TV fogja közvetíteni. Ennyit az Anderson Silva elleni szupermeccsről (köszi, Chael!).

Ennyit az alapokról – a részleteket egyelőre homály fedi, néhány dolog viszont biztosnak tűnik.

1. Sakakibara új szervezetének még nincs neve.

 

2. Az újévi rendezvényen partner lesz a Bellator. Ez a Spike TV-s kapcsolat miatt nem is meglepő, de az együttműködés nem merül ki ennyiben: Scott Coker szervezetének több harcosa is küzdeni fog a tokiói buliban.

 

3. Fedoré a főmeccs (nyilván).

 

4. Fedor egyelőre nem tervez hosszútávra: az MMAFighting-os Ariel Helwani szerint két meccsre írt alá Sakakibarához, a Kevert Harcművészetek Orosz Egyesületének szóvivője szerint csak egyre.

 

5. A napokban el is kezdődik Fedor meccsre felkészülő edzőtábora (az előző csak formába hozó volt). A felkészülését régi állóharc edzője, Alexander Michkov vezeti, a tábor Moszkvában lesz.

 

6. Nem az M-1 Global-főnök Vadim Finkelstein miatt futottak zátonyra ismét a UFC-s tárgyalások. Finkelstein azt nyilatkozta, hogy már nem ő Fedor menedzsere, munkaviszonya Emelianenko visszavonulásával véget ért. A harcost jelenleg felesége, Oksana menedzseli.

Hát, ennyi. Szerintünk két forgatókönyv lehetséges a továbbiakban. A valószínűbb: Fedor szétver néhány nincstelent abban az országban, ahol a leginkább istenként tisztelik, felnyalja a zsét, aztán ellovagol a naplementébe. A kevésbé valószínű: Ez az egy (kettő? néhány?) japán meccs csak a bemelegítés lesz, utána Emelianenko felhagy egyik legkedvesebb hobbijával, Dana White szopatásával, aláír a UFC-hez, és komoly mérkőzéseken lép ketrecbe. De végül is az a lényeg, hogy mi sem tudunk semmit.

#ANDSTILLBorics "The Kid" Ádám megvédte #HFC bajnoki címét!!! GRATULÁLUNK! #TDMG #totaldamage #apparel #mma #hfc10 #champion #leaveyourmark

Posted by TDMG on Saturday, September 19, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr527805982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása