TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Már megint megvan az év kiütése? - Nézegess kivégzéshegyeket hajnalról!

2015.09.19. 09:56 td_interim

wsof_23.jpg 

Mára virradóra ment le a WSOF és az RFA soros gálája, mindkettő agyig volt pakolva látványos finishekkel. Összeszedtük őket.

 

MMA szempontból elég izmos a hétvége: ugyan most sincs UFC, lesz helyette este giga, MMA-kickbox hibrid gála a Bellator és a Glory jóvoltából, mára virradóra pedig két kisebb szervezet is megtartotta a soros gáláját.

Egyszerre ment le a WSOF 23 (főmeccsként az év egyik legjobb mérkőzésének visszavágójával) és az RFA 30, és komoly vetélkedésbe kezdtek, hogy melyikük bír több és látványosabb kivégzést a rendezvénybe zsúfolni. Mi nem szeretnénk kitolni egyik promócióval sem, így nem hirdetünk győztest: mindkettő igyekezetét megsüvegelve inkább csak megmutatjuk, mi történt. (A mozgóképekért hála ZombieProphetnek.)

Kezdjük a WSOF-fal, mert ott jött össze az a kiütés, ami remek esélyekkel indul az év KO-ja versenyen. (Amúgy tudja ezt bárki is követni? Annyi nagy kicsapás volt már idén!) A gála főmeccsén a könnyűsúlyú bajnok Justin Gaethje és Luis Palomino most is nagy showt hozott, és Palomino most is veszített, nem is akárhogy:

OMG / Gaethje maradt a bajnok

Az előmeccsen a középsúlyú bajnok David Branch a Thiago Silvát kiütő Teddy Holderrel csapott össze a szervezet üres félnehézsúlyú trónjáért. Holder ezúttal nem csiholt csodát, még az elsőben kopogott Branch hátsó fojtására:

David Branch ezzel közép- és félnehézsúlyú bajnok lett

A Phoenix Jones néven kajakra álarcos igazságosztó foglalkozású, amúgy civilben Ben Fodor névre hallgató csodabogár igazán ritka szubbal, láb olló fojtással győzte le Roberto Youngot az első menetben:

Előttük Brian Foster szintén nem tökölt sokat, fél perc alatt kiütötte LaRue Burleyt. Innen:

Onnan:

Az ültetők közt meccsük második menetében Joey Miolla fejbe rúgta Randy Steinkét, de úgy, hogy annak a hangjára még a monitor előtt is összerezzensz:

KO

A gála legelső meccsén pedig Benny Madrid egy ground and pounddal előkészített hátsó fojtással győzte le Jeff Fletchert, másfél percen belül:

Megdolgozott érte.

Az RFA 30 main cardján három finish jött össze. A főmeccsen Anthony Smith ground and pounddal TKO-zta Brock Jardine-t az első menetben:

Darrick Minner guillotine-nel győzte le (a másik) Matt Brownt, másfél perc után:

Kassius Holdorf pedig addig könyökölte Donald Hamiltont a földön, míg az nem látott más megoldást, mint a kopogást:

Huh, hát ennyi lenne a hajnali termés. És akkor a HFC 10 és a Bellator-Glory: Dynamite még csak most jön.

Yo weekend, here we come!#TDMG #totaldamage #apparel #mma #bjj #kickboxing #grappling #lifestyle #streetwear #weaponofchoice #woc

Posted by TDMG on Friday, September 18, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207799924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása