TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vádalku oldhatja meg a Jon Jones-ügyet

2015.09.18. 16:41 td_interim

jonesvadalku.jpg

A fejleményekre egy elcsípett dokumentum utal.

 

Előremozdulni látszik Jon Jones bírósági ügye. Az MMAfighting.com azt írja, nagyon valószínű, hogy a harcos és jogi képviselete vádalkuért folyamodik.

A lehetséges fejleményekre egy, a weboldal birtokába jutott dokumentum utal. Ez egy hivatalos bírósági papír, mely szerint a Jones-ügyet hétfőn az Albuquerque Fővárosi Törvényszékről áthelyezték a a Bernalillo Megyei Második Bírósági Kerület Törvényszékére. A dokumentum szerint ez kifejezetten azzal a céllal történt, hogy Bonesék vádalkut köthessenek.

judicial_assignment-2_0.jpg

A forgatókönyv tehát úgy néz ki, a következő lesz: Bones bűnösnek vallja magát, és cserébe enyhébb büntetést kap az államtól. Jonesnak egyébként csak esküdtszék előtt kellene beismerő vallomást tennie, de az ügy sohasem jutott el odáig, és az áthelyezés arra utal, hogy már nem is fog.

Jones április 26-án áthajtott a piroson, belerohant egy kocsiba, amit egy terhes nő vezetett. A nő a karját törte a balesetben, Jones futva távozott a helyszínről, majd 24 órás bujkálás után feladta magát. Kocsijában marihuánát és pipát találtak.

Minden trikó 2990Ft. Ne maradj le, már csak pár napig vannak fent a webstoreban. http://goo.gl/ds0d9H

Posted by TDMG Store on Wednesday, September 16, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr727798386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása