TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Három évet is kaphat Badr Hari

2015.09.17. 17:37 td_interim

1239498_681352731933807_8608241836957956651_n_0_0.jpg 

A kickboxer még mindig a 2012-es bántalmazásos ügyével birkózik.

 

Badr Hari képtelen kikeveredni a bíróságról. Új fordulatot vett 2012-es bántalmazásos ügye, és nagyon nem a happy end felé tartanak a dolgok.

Hari három évvel ezelőtt verte össze Koen Everink holland üzletembert, aki az eset folytán koponya- és bokasérülést szenvedett. A bíróság súlyos testi sértés bűntettével másfél év börtönbüntetésre (ebből hat hónap felfüggesztettre) ítélte Harit – a bunyós fellebbezett az ítélet ellen, és nyilvánosan bocsánatot kért az áldozattól, remélve, hogy végül mégis ejtik az ügyet.

Szomorúan hallottam, hogy miket kellett átélned. Sportolóként megértem, mennyire szenvedhetsz a következmények miatt, sohasem szabadott volna elengednem azt az ütést. Remélem, hogy egyszer majd újra le tudunk ülni egymással, és megrázhatjuk egymás kezét.

Everink azt mondja, a bocsánatkérés egyszerűen nem elég. Az áldozat azt állítja, hogy körülbelül 20%-kal csökkent a mobilitása, a támadás óta nem volt képes kedvenc időtöltésére, a futballozásra, és számos egyéb olyan tevékenységre, amit korábban rendszeresen folytatott. Everink azt is sérelmezi, hogy Hari civilben egyszer sem kereste meg a bocsánatkérésével, és semmilyen szándékot nem mutatott arra, hogy állja a kórházi számlákat.

Ha nem fogadják el a fellebbezést, akkor Hari hároméves börtönbüntetésre számíthat, melyet teljes egészében le kell töltenie – felfüggesztettről most már azért nincs szó, mert Hari már nem Hollandiában él.

A Bad Boy néhány hete meccselt legutóbb egy háborús körítéssel felvezetett csecsenföldi gálán.

TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr747796004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása