TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ronda Rousey kiakadt, komolyan osztotta Nevadát a Diaz-ügy miatt

2015.09.16. 19:11 td_interim

952239-47298714-4e05-11e5-9956-40bbe7ca6ff2.jpg 

Az MMA történetének legnagyobb sztárja is Nick mellé állt.

 

Gyakorlatilag a teljes MMA-közösség egy emberként állt ki Nick Diaz mellett, amikor a Nevadai Atlétikai Bizottság példátlan, ötéves eltiltással sújtotta harmadszorra is bebukott marihuánatesztje miatt. Mindenki közül kiemelkedik Ronda Rousey, egyrészt azért, mert ő már valódi popkulturális ikon, és olyan helyekre is eljut a szava, ahová más MMÁ-sé nem juthat, másrészt azért, mert senki nem érvelt olyan szenvedélyesen a NSAC döntése ellen, mint ő.

Tegnap tartották Melbourneben a UFC 193 első sajtótájékoztatóját, ahol Ronda a promóciós feladatokat felrúgva egyszerűen kifakadt és komolyan kiosztotta Nevadát. Egy riporter a bunyós-filmes karrier nehézségeiről kérdezte, amire a sportoló mormogott egy mondatot, de aztán rögtön rátért az igazi mondandójára. 

A lényegi rész:

Annyira helytelen, hogy öt évre eltiltották marihuána miatt. Én már alapból azt is ellenzem, hogy egyáltalán a füvezést is szűrik. Az nem teljesítményfokozó szer. Semmi köze a sportolói vetélkedéshez. Csak politikai okokból szűrik. Azt mondják „ó, csak a saját biztonságod érdekében csináljuk, nehogy árts magadnak.” Miért nem szűrnek minden mást, ami árthat nekünk?

 

A sportban az a gyönyörű, hogy teljesen elkülönül a politikától – egyáltalán nem is szabadna, hogy a kettőnek bármi köze legyen egymáshoz.

 

Nick nagyon kedves, közeli barátom, szóval persze, hogy megvédem, de ez annyira igazságtalan, hogy vannak, akik szteroiddal buknak meg, és valóban komolyan árthatnak másoknak, és van, aki csak elszív egy növényt, amitől boldog lesz, és mégis ő kapja az ötéves eltiltást.

Rousey annyira belelovallta magát, hogy a monológ végén már majdnem bőgött. Hogy ez a hírverésen túl mire lesz elég, azt nem tudni, minden esetre a Diaz eltiltásának eltörléséért a Fehér Ház oldalán tegnapelőtt indított online petíció elég szépen gyűjti az aláírásokat.

Minden trikó 2990Ft. Ne maradjatok le, már csak pár napig elérhetőek a webstoreban.http://goo.gl/ds0d9H

Posted by TDMG on Wednesday, September 16, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927793568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása