TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Road to HFC 10: Guzsván Péter

2015.09.16. 11:31 td_interim

guzsvan.jpg 

Hamarosan érkezik a Hungarian Fight Championship tizedik gálája, Zalaegerszegről. Ennek apropóján megkerestük a rendezvényen ketrecbe lépő bunyósokat és megkértük őket, mutatkozzanak be pár sorban. Kattintás után a már rutinos HFC-snek számító Guzsván Péter mesél hétvégi ellenfele, Bódi Ádámra való a felkészüléséről.

 

Sziasztok!

 

Az HFC 10-es felkészülésemben az álló technikáim csiszolására fektettük a hangsúlyt, a dinamika és a pontosság fokozása most a cél. A fejlődés érdekében hetente többször vettem részt sparringokon.

 

Az állóképesség, illetve az erő növelése érdekében funkcionális gyakorlatokat végeztünk nagy súlyokkal és saját testsúllyal is. Utóbbit intenzíven pörgettük, a magas pulzusszám szinten tartásával.

 

A fogyasztást most kicsit nehezebbnek érzem, mint legutóbb, de nem lesz vele gond, ugyanúgy hozni fogom a 71 kg-os súlyhatárt, mint legutóbb.

 

A bizonyítási vágy most is nagy bennem, elszánt vagyok. Csak én jöhetek ki győztesként a ketrecből, újabb skalpot begyűjtve a győztes meccseim tárházában, és ezt a befektetett munka, úgy érzem, meg is fogja hozni.

Guzsván Péter hétvégén ismét az HFC Official - Hungarian Fight Championship ketrecébe lép. Peti megosztott velünk néhány...

Posted by totaldamage.hu on Wednesday, September 16, 2015

Guzsván Péter a Budapest Top Team tagja.

Holnap újra harminc fok fölé csúszunk. Trikód van már? Most akciósan lehet • Minden TDMG tank 2990...

Posted by TDMG on Tuesday, September 15, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307792582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása