TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: A Cápa az FFC-be indul csatába

2015.09.15. 14:26 td_interim

12004717_1056540594365487_845965610837793790_n.jpg 

A magyar BJJ-kiválóság Dietz „Cápa” Gusztáv pénteken a patinás FFC szervezetnél meccsel.

 

A Final Fight Championship ismerős lehet számotokra, ugyanis időről-időre magyar harcosok kapnak lehetőséget megmérettetni magukat a szervezetnél. Sőt, mi több, Halmi Viktor személyében az FFC könnyűsúlyú bajnokát tisztelhetjük, mentorálltja Sényei László pedig a váltósúlyban veretlen az FFC-ben. E hét pénteken Dietz ’Cápa’ Guszti is lehetőséget kap, hogy a bosnyák Tomislav Spahovic ellen küzdjön. Spahovic egy éve Ökrös Sándort győzte le a magyar közül szintén az FFC-ben, most a Cápa bizonyíthat az alapvetően állóbunyós bosnyák ellen. Cápa gondolatai:

Sziasztok!

 

Pénteken lehetőséget kapok az FFC 19. gáláján egy jobb név ellen. Megnéztem a srác összes bunyóját, amit találtam a neten. Úgy gondolom mindkettőnknek erőltetni kell a saját játékát a másikkal szemben, ha győzni akar! Ő ott erős, ahol nekem hiányosságaim vannak és fordítva. Ezt próbálom meg kihasználni vele szemben, nem fogok belemenni semmilyen felesleges adok-kapokba. Igyekezni fogok mihamarabb befejezni őt! Szeretném megköszönni megtisztelő figyelmeteket és igyekszem nagyon élni a lehetőséggel! Maradok tisztelettel:

 

Dietz „Cápa” Gusztáv

A TOTALDAMAGE gondolatai: mindent bele, Cápa!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr757789988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása