TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Bódis Gergő King of Kings főmeccsen nyert véres csatában

2015.09.14. 20:36 td_axl

bodis_gergo.jpg

Bódis Gergő barátom kint tolja Írországban a bizniszt, látványos és őszinte bunyója a verejtékes harc emlőin nevelkedett íreknek nagyon is bejön. Olyannyira, hogy ENFUSION bunyók mellett most hétvégén King of Kings selejtezőre is meghívták. Véres bunyóban Gergő nevetett a végén egy helyi tehetséggel szemben. Élménybeszámoló a magyar harcostól kattintás után.

Sziasztok!

Szombat este rendezték volna a King of Kings nevű rendezvényt Dublinban, de a tévés jogok miatt eltolták decemberre. Helyette egy KOK Elimination kört rendeztek a Warrioir Fc IV keretein belül, ahol megkaptam a lehetőséget, hogy a főmeccsen küzdjek meg az írek feltörekvő reménységével, Kieth "The Butcher" Mccabe-vel, aki az MMA világából érkezett és nagyon komoly ökölvívó múlttal rendelkezik.

 

A felkészülésem jól sikerült, soha nem voltam még ennyire erős mentálisan mint most. Ez a mérkőzésen is kijött és hiába nyomott végig az ellenfelem, fogadótechnikákkal meg tudtam állítani és rázúdítottam mindent, amit csak lehetett. Ugrótérdeseket, fejköríveket, többször arcon tapostam, amitől több helyen elrepedt és erősen vérzett. Amire nagyon büszke vagyok, hogy a komoly box múltja ellenére kézzel is többet találtam mint ő. A mérkőzés végén egyhangú pontozással kihoztak győztesnek, aminek nagyon örültem, mert rossz tapasztalataim vannak az itteni mérkőzésvezetéssel. Egy nagyon erős ellenfelet sikerült most megvernem, de nincs megállás, decemberben újra ringbe lépek a King of Kingsen.

 

Köszönöm az edzőmnek Hortobágyi Gábornak azt a sok munkát, amit belém fektet és hogy mindig gatyába ráz minden meccs előtt! Svintek Béla barátomnak, Ronan McCarty-nak, Thomas Krivanec-nek és a Bridgestone Muay Thai-nak. Tomas Satas-nak. A barátaimnak, munkatársaimnak, páromnak és mindenkinek aki szurkolt! És nagy köszönet Szakál Józsefnek és a TOTALDAMAGE-nek! Csak előre!

 

A Hori's Gym Muay Thai Dublin facebook oldalon követhetik nyomon a felkészüléseimet a jövőben!

• Big in Japan •http://goo.gl/QT1045#SzucsKristof #DoubleGold #TDMG #PasserOfGuards #Japan

Posted by TDMG on 2015. szeptember 13.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387788060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása